HUSA DE PROTECTIE POUCH GENUINE LEATHER

Pe piata gadget-urilor din Romania era nevoie de un producator serios, care sa ofere produse de super calitate la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Cerere pentru produse rezistente si calitative exista. Vetter este un producator si distribuitor de gadgeturi de accesorii pentru telefoane care s-a remarcat inca de la inceput printr-o calitate foarte buna a produselor, prin preturi tentante pentru orice buzunar, oferta diversificata, produse practice si extrem de rezistente in timp. Echipamentele celor de la Vetter sunt tot mai raspandite si mii de persoane le recomanda in primul rand pentru calitatea excelenta impletita cu tehnologia de ultima generatie.

Vetter pune la dispozitia clientilor sai o gama impresionanta de huse de protectie pentru smartphone-uri. Dintre acestea, am ales sa vorbim azi despre Sleeve Pouch Genuine Lether, neagra conceputa special pentru iPhone 6.

Primul lucru care atrage atentia la aceasta husa de protectie, este faptul ca face parte din seria Hand Made, cu accesorii create manual. Materialele folosite in procesul de productie sunt de cea mai buna calitate. Pielea neagra este super moale si rezistenta. Toate husele Sleeve Pouch sunt realizate manual si fiecare detaliu este adus subtil in evidenta. Pielea este atata de placuta la atingere, este extrem de fina si are o textura unica ce garanteaza o protectie maxima pentru ecranul telefonului dumneavoastra.

121

Designul este super atractiv si inedit mai ales datorita unei impletituri albe, un motiv ce se afla pe mijlocul unei parti. Contrastul dintre alb si negru este naucitor, atat de simplu si totusi atat de elegant. Impletitura este cea care confera un plus de savoare intregii huse.

Sleeve Pouch din piele neagra de la Vetter este prevazuta cu un sistem pull-out, care va ajuta sa introduceti si sa scoateti mai usor telefonul din husa. Practic, dintr-o singura miscare puteti scoate smartphone-ul din husa. Nu e nevoie sa introduceti degetele in interiorul husei si sa-l scoteti asa si nici nu trebuie sa “varsati” husa pe masa ca sa iasa telefonul. Sistemul pull-out este extrem de practic si foarte util indiferent de imprejurari.

1211

Husa Sleeve Pouch Genuine Lether face parte din clasa accesoriilor premium pentru smartphone-urilor si se detaseaza clar de alte produse similare prin fiabilitate, originalitate, design aparte, o imbinare excelenta intre design si utilitate. Toti cei care isi doresc o husa diferita pentru telefon trebuie sa puna mana pe acest model de la Vetter.

Pretul este special iar daca veti comanda acum veti beneficia de livrare gratuita in toata tara. Puteti vizualiza produsul aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>