Profesionalism, asociatii si ajutor

”Nu plânge, mami! Destinul meu este să trăiesc!” doamne cum sa nu fii emotionat de astfel de cuvinte? Cum sa nu te gandesti cum ar suna ele in gura propriului copil? Sau ce este in sufletul celui care isi vede copilul luptandu-se cu o boala necrutatoare?

Acesta este sloganul Asociația P.A.V.E.L, una dintre asociatiile ce se ocupa cu oferirea de ajutor familiilor ai caror copii se lupta cu cancerul, este vorba de ajutarea lor pentru a acoperii costul medicamentelor, al diverselor tratamente si chiar al operatiilor.

Mai mult decat atat asociatia ofera si consiliere psihologica pentru familie, dar se si ocupa si de celebrarea zilelor de nastere ale micutilor sau de organizarea diverselor activitati pentru ei. Indiferent daca sunt bolnavi sau nu sunt tot copii, sunt exact cum eram fiecare dintre noi la varsta lor doar ca ei au curajul de a lupta cu o boala foarte grava.

23 ONG-uri in CSR PROFI 2015

Asociatia P.A.V.E.L  este una dintre Asociatiile ce s-au alaturat campaniei organizate de cei de la PROFI si automat intra in cursa pentru castigarea celor trei premii oferite, puteti citi pe site mai multe detalii despre tot ceea ce ofera asociatia si daca si voi considerate ca acei copii au dreptul la o viata normala atunci mergeti intr-un magazine Profi si mai apoi votati asociatia.

Pentru a vota trebuie sa fiti unul dintre clientii magazinului, dar nu uitati ca votul dumneavoastra decide soarta copiilor si a familiilor acestora, fiecare vot face diferenta. Eu am ales aceasta Asociatie pentru ca vreau ca fiecare copil sa aiba o sansa la o viata fericita si stiu ca este foarte important sa existe cel putin o persoana care sa fie alaturi de familie in acele momente.

Cei de la P.A.V.E.L  pot castiga unul dintre cele trei premii de 1 milion, 100 mii sau 50 mii, oferite de catre PROFI, acesti banuti vor fi utilizati pentru ajutorarea tuturor copiilor care se lupta cu cancerul. Voi decideti daca merita sau nu sa castige, decizia va apartine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>