Afla ce dobanzi bancare ai la depozitele si conturile de economii de la ING

Cu totii am vrea sa economisim, insa nu oricine reuseste sa isi mentina cheltuielile sub control. Unii se pricep foarte bine sa stanga bani fara sa se atinga de un leu, altii se abtin cu greu sa nu retraga bani din suma economisita. De aceea, cei chibzuiti ar trebui sa aleaga depozitul bancar, iar cei ce sunt siguri ca vor mai umbla la banii stransi ar trebui sa isi deschida un cont de economii.

Daca vrei sa iti deschizi un depozit la termen la ING, trebuie sa stii ca exista dobanzi bancare diferite in functie de moneda aleasa (lei sau euro) si de perioada de economisire. Odata ce ai stabilit moneda si perioada depozitului, dobanda anuala ce va fi atribuita este fixa.

Incepatorii in ale economisirii pot sa deschida un depozit de o luna. Dobanda anuala la depozitul in lei este de 0,5%, iar pentru cel in euro este de 0,10%. Cei avansati pot deschide un depozit de trei luni, iar dobanda este de 1% la economiile in lei si 0,20% la economiile in euro. Expertii in stransul banilor au la dispozitie un an intreg pentru economii. Daca economiile sunt in lei, dobanda este de 1,75%, iar daca economiile sunt in euro, dobanda este de 0,40%.

Contul de economii este o etapa intermediara pentru cei ce nu sunt inca pregatiti sa puna bani de-o parte intr-un depozit la termen. In cazul in care vrei sa iti deschizi un cont de economii, dobanda este standard si e stabilita la valoarea de 1,25% pe an pentru soldul de pana la 1.000.000 de lei.

Pe langa dobanda standard, cei care isi deschid un cont de economii pot obtine o dobanda bonus de 2,25% pe an,  timp de patru luni, prin intermediul ING Depozit Bonus. Acesta este un depozit special anexat contului de economii, prin care orice bani in plus sunt pusi la pastrare cu o dobanda avantajoasa, asemenea unui depozit la termen.

Chiar daca nu suntem cu totii economi din fire, fiecare dintre noi poate sa stranga bani pentru nevoi viitoare prin variantele flexibile de economisire de la ING.

Importanta calitatii unei lenjerii de pat

Un criteriu extrem de important in alegerea unei lenjerii de pat este materialul din care aceasta este fabricata. In cele ce urmeaza vorbim despre o serie de astfel de materiale.
Aducem in discutie in primul rand bumbacul, insa nu orice tip de bumbac, ci bumbacul egiptean. Lenjeriile de par confectionate din bumbac egiptean sunt ceva mai scumpe, deoarece acest material este de calitate superioara. Bumbacul egiptean este renumit datorita rezistentei si durabilitatii sale date de firele lungi pe care acesta le are. Lenjerii de pat bumbac egiptean sunt fine si preferate de cei care vor lenjerii cu adevarat de calitate.
Nu putem sa nu aducem in discutie matasea. Aceasta este deosebit de fina si este preferata de cei care vor o lenjerie de pat rezistenta, lucioasa si elastica. Vorbim insa de lenjeriile din matase naturala, nu de cele din sintetic ce imita matasea. Lenjeriile din matase naturala sunt foarte scumpe, datorita faptului ca matasea naturala este greu de produs.
Mai poti opta si pentru lenjeriile de pat din bambus, daca vrei o lenjerie de pat de calitate. Bambusul are marele avantaj de a fi biodegradabil, deci poti opta pentru el, mai ales daca esti o persoana ecologista. Pe langa faptul ca e biodegradabil, bambusul este rezistent, antibacterian si ii permite corpului sa respire.
Este important sa alegi o lenjerie de calitate, deoarece coprul tau trebuie sa se simta minunat atunci cand dormi. De asemenea, daca dai un ban, cel mai probabil vrei sa-l dai pe un lucru de calitate.
Lenjerii de pat bumbac poti comanda si online. Astfel ai o gama mai larga de produse. Poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine, ceea ce iti place cel mai mult. Daca vrei sa vezi o serie de lenjerii de pat minunate, lenjerii frumoase si de calitate, poti intra si pe site-ul asternuturisiprosoape.ro.