Jocuri cu animalute

masini5

Nu putini sunt baietii care adora jocurile cu masini ca GTA, NFS, etc. Astfel de jocuri cu masini poti juca si online, fara a fi nevoie sa descarci in propriul computer tot felul de jocuri. Intra pe Xjocuri.com si te poti bucura de o multime de jocuri cu masini si nu numai.
Astazi insa nu vom vorbi de jocurile cu masini care sunt preferate in general de baieti, ci de jocurile cu animalute, jocuri preferate cel mai adesea de fete.

• De ingrijit animalele la zoo
Daca iti plac animalutele si vrei sa le ingrijiesti, acum e momentul sa fii medicul veterinar al animalelor de la zoo. Trebuie sa ingrijesti animalutele si sa le vindeci ranile. Jocul nu e foarte dificil, insa este deosebit de interesant si placut.

• Jocuri 3D cu pinguini
Regulile acestui joc sunt simple, insa, jocul nu e deloc unul simplu. El este recomandat pentru toate varstele si te poate face sa iti petreci timpul intr-un mod placut. Ceea ce ai de facut este sa protejezi pinguinul de atacurile unui elicopter. Cum faci acest lucru? Cu ajutorul unor cuburi de gheata pe care trebuie sa le asezi in asa fel incat sa tii pinguinul la adapost.

• Jocuri de aranjat animale
Fetitele care iubesc animalutele adora sa le imbrace in tot felul de tinute. Daca nu ai acasa un animalut pe care il poti imbraca, poti face acest lucru online. In cadru acestui joc poti imbraca atat un catel, cat si o pisica. Ai la dispozitie diverse tinute care te vor ajuta sa iti dezvolti creativitatea.

Intra pe Xjocuri.com si alege cele mai minunate jocuri pentru copii si nu numai. De ce sa iti umpli PC-ul cu tot felul de jocuri care sa ii incetineasca performantele, cand poti juca o multime de jocuri online. In plus, ii poti invita si pe prietenii tai sa jucati impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>