O ambianta potrivita pentru schimbarile din viata noastra

Stampile-Iasi-09

Toate rudele ma intreaba cand imi voi schimba oare stampila de la firma pe care o conduc. Sa va spun si de ce. Inca de la inceputul firmei eu am cazut de acord cu partenerul de afaceri sa avem o stampila simpla, dar care sa ne aduca aminte mai tot timpul de copilarie. De aceea, acum, la 5 ani dupa ce am acordat o foarte mare importanta proiectelor noastre, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne schimbam si noi stampila pentru ca foarte multi oameni nu ne iau in serios atunci cand mergem la negocieri.

Iar strict pentru acest lucru am cautat sa avem cat mai multe stampile din care sa ne alegem. Si am intrat pe stampile Iasi pentru a baga de seama gama variata – sunt o firma recomandata de la alti prieteni care ne-au spus ca sunt foarte ok cei de aici. Asa ca, pe langa faptul ca ne-am decis intr-un timp destul de rapid, zic eu, ne-am mai ales sa avem la birou si un al doilea lucru. Si nu, nu ne-am mai ales inca o stampila, desi puteam alege inca una, dar sa fie de buzunar, de exemplu.

Insa, ne-am ales un tapet personalizat iasi. Ne-a placut tare mult combinatia de a avea un loc de relaxare la birou si, mai mult decat atat, este un mod mult mai usor de finisare a peretilor. Voi ce parere aveti? Noi suntem tare incantati de alegerea facuta si, de aceea, va recomandam si voua serviciile lor oferite.

tapet-personalizat-iasi-5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>