Primul meu cutter plotter

Mereu am fost fascinata de produsele de papetarie. Dintotdeauna mi-a placut sa am tot felul de hartii colorate, carioci, creioane colorate, etc. Acum insa, am trecut la un alt nivel si mi-am cumparat un aparat foarte interesant de la pin.ro, un aparat de cutting plotter.
Prima data am vazut un astfel de dispozitiv real intr-un centru de multiplicare. Se intampla in urma cu 2 ani si de atunci mi-am promis ca o sa-mi cumpar si eu unul. Zilele trecute chiar am facut acest lucru. Cand l-am ales am tinut cont de calitate, de tipul motorului, de viteza, de pret, zgomot, dar si alte detalii care m-au interesat pe mine. Cred ca am facut o alegere buna, deoarece reusesc sa fac tot ce imi doresc cu ajutorul lui.
Ce anume fac? Sa va dau cateva exemple.

Nu imi placea faptul ca faianta de pe peretii din baie era simpla. La fel si cea din bucatarie. Cu ajutorul cutter plotter-ului am printat imagini potrivite pentru a fi lipite pe faianta din aceste doua incaperi. Acum atat baia, cat si bucataria arata mult mai bine.
Nu stiu daca v-am mai spus, insa obisnuiesc sa mai fac voluntariat la un centru la care vin copii proveniti din medii defavorizate. Cu ajutorul acestui aparat le-am facut intr-o zi tot felul de autocolante cu personajele lor preferate din desene animate. Nu va pot spune cat sunt de incantati.
Si, nu in ultimul rand mi-am inscriptionat un mesaj pe spatele masinii. Am vazut ceva asemanator la cineva si mi-a placut. Chiar daca e comun, scrie „Condu prudent, cineva drag te asteapta acasa!”
Zilele urmatoare imi voi ajuta un prieten sa isi faca o serie de autocolante pentru a le lipi pe masina lui. Nu stiu inca ce vrea, dar voi afla in curand.

Cred ca am facut o alegere buna cumparand un astfel de aparat. Daca vrei sa vezi si tu cateva modele, intra pe pin.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>