Bucuria sincera intr-un lant de argint

lant

Din cand in cand, incearca sa faci daruri fara un motiv special, ofera surprize oamenilor care te inconjoara si adu-le bucuria in suflet si zambetul pe buze de fiecare data cand ai posibilitatea. Tine cont de regula aceea nescrisa, daruieste ce vrei tu insati sa primesti si fa-o cu inima deschisa, fara frici sau regrete.
Cand vine vorba de cadouri, ma gandesc de multe ori ca un lant gros argint reprezinta o alegere potrivita. Poate fi atasat pe el orice tip de medalion sau poate fi purtat pur si simplu. Sunt persoane care prefer obiectele de pret simple si sunt persoane care aleg bijuterii complexe, din material diferite, in culori diferite.

Intr-o epoca a globalizarii si a vitezei, abordarea Metaphora presupune un consum mirific transformat din timp și resurse, intr-o alternativa la bijuteriile fabricate in serie. Bijuteriile Metaphora sunt obiecte incarcate de semnificatii si simboluri importante in culturile din care provin. Ajungand la sursa, in colturi mai putin batute ale lumii, este oferit accesul la bijuterii minunate, lucrate manual, cu dragoste si pricepere.
Cand vine vorba de bijuteriile Metaphora, se afla la loc de cinste autenticitatea si calitatea. Se gasesc bijuterii unicate, in serii mici. Exista si bijuterii vechi de peste jumatate de secol si cateva piese rare, de colectie, pe care le puteti vedea si in prestigioase muzee de pe cuprinsul statelor europene.

Gratie unei noi tehnici de separare a metalelor pretioase, argintul a putut fi extras din minereuri mult mai complexe, de la suprafata si din adancime. Altfel, separarea argintului din diferite concentrate si imbunatatirea tehnicilor de rafinare electrica au dus la explozia productiei de argint de calitate in vremea pe care o trai.
Am constatat faptul ca este o adevarata arta sa stii sa faci surprize, sa dai cadouri, asa cum este un alt tip de arta cand vine vorba de modalitatea in care reactionezi atunci cand le primesti. Suntem mai putin obisnuiti cu bucuria, traim parca tributari fara motiv tristetii si fricilor. Darurile ridica insa starea de spirit si sa inveti sa accepti ceea ce iti vine in intampinare deschide de cele mai multe ori usa unor relatii armonioase. Darurile se intorc si fiecare moment este unul unic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>