Un infinit de frumusete

inel

Citisem undeva, intr-o noapte tarzie, ca ceea ce nu faci la timp, nu mai faci niciodata. Ma intreb insa, cine stabileste timpul ideal pentru o anumita activitate si cine traseaza limitele de prea tarziu sau de prea devreme. Oare nu ne lasam purtati prea mult de un curent social, fara sa urmarim cu adevarat ceea ce noi simtim, ceea ce noi vrem, dincolo de tipare?

Fiecare zi este una deosebita, chiar daca, intr-un acces de furie sau de plictiseala, intreaga saptamana pare la fel. Fiecare poveste de dragoste este una total diferita de ceea ce a existat vreodata in lume, de ceea ce ai trait pana intr-un anumit moment. Actiunile sau gandurile ne poarta catre o poarta a oportunitatilor, ori catre una cu usi inchise. Stii ce cred de fiecare data cand vad bijuterii in rafturile magazinelor de specialitate sau navigand pe internet, accesand magazine online? Consider ca adevaratul lor farmec incepe atunci cand sunt purtate de persoana careia i se potrivesc.

Sunt femei care iubesc bratarile din orice tip de material si altele care sunt indragostite de cercei. Eu am primit zilele trecute, un inel argint absolut fantastic. Are chiar o piatra colorata, mov si de fiecare data cand il privesc, am senzatia ca cerul intreg este oglindit acolo. Ori cerul e un soi de infinit, cata vreme stai si il privesti de pe pamant. Lumea frumusetii este una infinita de asemenea, cu diverse categorii de daruri, cu sentimente si cutii colorate in care dam ceea ce avem noi mai bun celor de langa noi.
Din cand in cand, opreste-te! Priveste la ce te inconjoara, analizeaza cu inima si vezi ce ti se potriveste cu adevarat. Respira si analizeaza cand anume este timpul ideal pentru tine si pentru cceea ce esti cu adevarat.

Moment cu moment, ne cladim fericirea si contruim bucuriile, desenam in gand bijuterii, pentru ca apoi sa le transformam in realitate. Viata asta este asemeni unei scene. Poti alege rolul care te atrage cel mai mult, ai toate sansele sa ajungi personajul preferat, acela de care tu insati sa te indragostesti. Sufletul tau este o bijuterie, iar mintea ta o adevarata capodopera, asa cum inelul meu reprezinta una, alaturi de piatra lui magica. Cand cerul este infinit, iar timpul, o roata pe care poti sa o invarti, potrivit tie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>