SIVECO Romania participa la INDAGRA, cel mai important eveniment agricol din Romania!

In standul 48 din pavilionul C6, vizitatorii vor putea testa si achizitiona INOVAGRIA , singura aplicatie 100% romaneasca pentru managementul fermelor
INOVAGRIA
INOVAGRIA
In perioada 25 – 29 octombrie 2017, la Romexpo Bucuresti se desfasoara targul international INDAGRA 2017 , cel mai mare si important eveniment agricol din Romania.

Pentru al doilea an la rand, SIVECO participa la acest eveniment de referinta, in standul 48 din pavilionul C6.

Daca in editia precedenta lansa INOVAGRIA, singura aplicatie 100% romaneasca pentru managementul integrat al fermelor, in acest an echipa SIVECO le aduce fermierilor noi functionalitati, incluse in aplicatie chiar pe baza sugestiilor acestora, pentru rezolvarea unor probleme curente din ferma .

Astfel, pe langa simulatorul de subventii, managementul terenurilor si culturilor, gestiunea contractelor de arenda sau planificarea si gestionarea lucrarilor agricole, INOVAGRIA vine cu 4 componente noi, denumite in mod sugestiv pentru sfera lor de aplicabilitate:

– Bugete ;

– Achizitii de terenuri;

– Planificarea si monitorizarea activitatii angajatilor;

– Conversia planurilor cadastrale si corelarea acestora cu planurile parcelelor exploatate.

Cele mai recente cerinte ale fermierilor au fost transpuse de SIVECO in aceste noi componente informatice care rezolva cele mai frecvente situatii de business din activitatea lor agricola.

O prima cerinta a fermierilor a constituit-o gestionarea contractelor de achizitie de terenuri pentru care SIVECO a dezvoltat un modul omonim cu urmatoarele functionalitati:

– Urmarirea si gestionarea contractelor de achizitie pentru fiecare etapa;

– Implementarea de alerte si atentionari privind termenele procedurale pentru fiecare etapa;

– Generarea de formulare.

In mod similar a fost dezvoltata si componenta legata de gestionarea bugetelor in arenda, care raspunde urmatoarelor cerinte:

– Evidentierea in permanenta a necesarului de plata comparativ cu ultima versiune de buget;Pastrarea istoricului sumelor platite si evidentierea sumelor ramase de plata;

– Defalcarea nivelelor de arenda pe categorii de plata: produse, bani, impozit, impozit teren, CASS;

– Previziuni asupra bugetului;

– Istoric versiuni bugete arenda;

– Generarea de rapoarte specifice.

Nevoia de planificare si monitorizare a activitatii angajatilor a generat modulul informatic cu urmatoarele functionalitati:

– Definirea nomenclatoarelor de activitati;

– Alocarea de activitati;

– Raportarea de activitati;

– Generarea rapoartelor de monitorizare;

– Calendar activitati;

– Implementarea alertelor si avertismentelor privind activitatile cu termen depasit/in curs de expirare.

“INOVAGRIA este o aplicatie menita sa simplifice si sa eficientizeze managementul unei ferme, in vederea cresterii performantei si profitabilitatii sale”, a declarat Gabriel Lospa, directorul departamentului eAgriculture din cadrul SIVECO Romania.

“Recent, am lansat INOVAGRIA Meteo , aplicatia suport pentru informare si decizie privind managementul fenomenelor meteo si agrometeo din Romania, deoarece o planificare eficienta a lucrarilor agricole tine intotdeauna cont de conditiile meteo. Cu ajutorul solutiei noastre, fermierii pot lua deciziile adecvate si adaptate conditiilor meteo pentru protejarea productiei agricole. Ii asteptam in standul nostru de la INDAGRA pentru discutii. Le-am pregatit pentru aceasta ocazie mai multe surprize placute, inclusiv propuneri comerciale avantajoase si un concurs motivant”, a adaugat Gabriel Lospa.

Vizitatorii INDAGRA vor avea ocazia sa testeze in mod direct functionalitatile INOVAGRIA si, in plus, vor beneficia de discount-uri substantiale pentru achizitiile facute in perioada targului.

Detalii despre initiativele comerciale INOVAGRIA gasiti la link-urile de mai jos:

https://www.inovagria.ro/componente/50-meteohttps://www.facebook.com/notes/inovagria/inovagria-meteo-te-premiaz%C4%83/1459045614131618/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>