Doresti o saltea dura dar in acelasi timp relaxanta? Achizitioneaza o saltea din spuma poliuretantica

art1

Salteaua influenteaza in mod direct starea noastra de sanatate motiv pentru care trebuie sa fim foarte atenti la tipul de saltea pe care dormim. In momentul de fata piata de profil ne ofera o varietate mare de modele de saltea asa ca nu avem nici o scuza in cazul in care dormim pe o saltea veche, deformata, plina de praf si din cauza careia ne trezim cu dureri de spate de fiecare data. Salteaua confectionata din spuma poliuretantica este una dintre alegerile inspirate pe care le putem face pentru un somn cat mai odihnitor si relaxant. Acest tip de saltea ofera o serie de beneficii, cateva dintre acestea fiind:

art1

  • Coloana vertebrala dar si intreg corpul este mentinut intr-o pozitie corecta in timpul somnului, indiferent de pozitia de somn.
  • Cu toate ca este o saltea cu un nivel mai ridicat al fermitatii, ofera un grad ridicat de relaxare si confort.
  • Acest tip de saltea este recomandat indiferent de varsta, fiind o saltea care se muleaza foarte bine dupa forma corpului.
  • Poate fi achizitionata sub diferite inaltimi.
  • Acestui tip de saltea poate fi montata o husa de protectie astfel incat salteaua sa fie ferita de eventualele accidente care pot aparea.
  • Intretinere extrem de simplu de realizat. Intoarcerea periodica a saltelei dar si aerisirea acesteia fiind lucrurile pe care trebuie sa le faci pentru a mentine intr-o stare cat mai buna salteaua.
  • Durata de utilizare destul de mare, aproximativ 8-9 ani, acest detaliu depinzand de modul in care este utilizata salteaua.
  • Pretul cu care acest tip de saltea este comercializata este accesibil tuturor persoanelor care doresc achizitionarea unei saltele.

In concluzie, datorita avantajelor oferite, salteaua confectionata din spuma poliuretantica este o alegere pe care daca o vei face cu siguranta nu o vei regreta. Aceasta poate fi achizitionata prin intermediul celor de la saltele-online.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>