TP-Link oferă reduceri spectaculoase de până la 66% pentru zeci de produse, de Black Friday

București, 11 noiembrie 2021 – TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță lista produselor incluse în promoția de Black Friday 2021 și oferă zeci de echipamente performante la prețuri mai mici cu până la 66%.

Anul acesta, cele mai importante produse din ofertă sunt routerele cu tehnologia Wi-Fi 6, sistemele Mesh Wi-Fi din gama TP-Link Deco, gadget-urile inteligente din gama TP-Link Tapo, dar și dispozitivele din categoria routerelor ACrange extendereswitch-uriadaptoare și cele mai de succes modele în standardul N.

BF TP-Link Archer AX72

„Dorim să oferim clienților noștri reduceri pentru cele mai noi tehnologii și cele mai bune dispozitive. Astfel, produsele TP-Link cu discount de Black Friday sunt în principal echipamente de rețea în standardul AX (Wi-Fi 6), iar asta înseamnă că tehnologia de ultimă oră devine și mai accesibilă pentru orice buzunar. De asemenea, ne-am inspirat din alegerile clienților noștri și am inclus în promoția de Black Friday și categorii de dispozitive care sunt la mare căutare în România, precum sisteme Wi-Fi Gigabit cu tehnologie Mesh și gadgeturi smart home, foarte populare printre utilizatorii din România”, a transmis Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

BF TP-Link Tapo C200

Reduceri de până la 66% pentru tehnologiile momentului

De Black Friday 2021, clienții vor putea beneficia de tehnologii de ultimă oră oferite de cele mai noi produse, dispozitive din ce în ce mai populare pe piața din România. Fie că își doresc un router mai performant, un sistem mesh care să ofere acoperire mai mare, pentru întreaga locuință, echipamente pentru gaming și streaming mai performant sau dispozitive care să transforme locuința într-una interconectată, utilizatorii vor putea alege dintr-o ofertă de zeci de produse, pentru orice fel de necesități de rețea.

BF TP-Link Tapo C200

Archer GX90 – Conectivitate perfectă pentru gaming

Router-ul de gaming Archer GX90 vine în întâmpinarea gamerilor de pretutindeni și nu numai, pentru că oferă o bandă de gaming de 4.8 Gbps, exclusiv pentru platformele de jocuri. Mai mult, acesta detectează și optimizează fluxurile de jocuri, pentru a se asigura că acestea funcționează fără întreruperi. Nu în cele din urmă, oferă o acoperire extinsă, astfel încât utilizatorii să se bucure de conexiuni de gaming oriunde în locuință, indiferent de dispozitivul folosit, datorită celor 8 antene și tehnologiei Beamforming.

BF TP-Link _Tapo C70

Routere în standardul AC pentru cea mai bună acoperire și conexiuni stabile  

În ofertă este inclus și modelul Archer C80, capabil să transmită și să primească date în trei fluxuri, iar rețeaua Wi-Fi ajunge la o viteză totală de până la 1900 Mbps. Astfel, acesta oferă accesibilitate și o calitate înaltă pentru toate dispozitivele utilizatorilor. Archer C80 dispune de porturi Full Gigabit Ethernet (1 WAN + 4 LAN, care oferă viteze maxime dispozitivelor conectate prin fir, precum PC-uri, smart TV-uri și console de joc pentru a îmbunătăți experiența de divertisment a utilizatorilor.

BF TP-Link _Tapo C70

În acest an, utilizatorii care sunt în căutare de un router wireless Dual-Band Gigabit pot opta și pentru TP-Link Archer C64, o opțiune perfectă pentru cei care doresc Wi-Fi de înaltă performanță și conexiuni neîntrerupte. Cu ajutorul tehnologiei Dual-Band, Archer C64 permite conectarea mai multor dispozitive și transmiterea simultană a 2.4 GHz și 5 GHz. De asemenea, pentru o oferi utilizatorilor o experiență completă, acesta dispune atât de tehnologii precum MU-MIMO și Beamforming, dar și de modul AP, care suportă și creează un nou Access Point pentru a extinde semnalele Wi-Fi și de Smart Connect.

Sisteme Mesh cu performanțe crescute la prețuri imbatabile

O rețea stabilă care să acopere întreaga locuință și care să ofere conexiuni stabile pentru toate dispozitivele sunt cele mai importante două aspecte pentru o experiență online cât mai bună, indiferent dacă este vorba despre filme, gaming online sau navigare. Astfel, sistemele Mesh precum TP-Link Deco X90TP-Link Deco X60 și TP-Link Deco X20 au devenit tot mai populare și răspund nevoilor crescute ale tot mai multor oameni.

De Black Friday 2021, clienții pot opta pentru Deco X90 și se pot bucura de un sistem mesh Wi-Fi 6, Tri-Band Gigabit AX6600 cu acoperire completă pentru casă. Cu un astfel de dispozitiv, utilizatorii se pot bucura de conexiuni puternice și semnale wireless îmbunătățite, datorită celor 8 fluxuri pentru conexiuni rapide, capacitatea de conectare a până la 200 de dispozitive simultan și accesului ultra-rapid la internet prin intermediul lățimii de bandă. La rândul său, Deco X60 oferă viteze de până la 3000 Mbps – 2402 în bandă de 5 Ghz și 574 Mbps în bandă de  2.4 GHz – și tehnologii precum OFDMA și MU-MIMO care produc o capacitate cvadruplă pentru transmiterea simultană a semnalului către mai multe dispozitive.

Iar acum, tehnologia Mesh vine pentru prima dată și cu compatibilitate pentru comenzi vocale prin intermediul asistentului vocal Amazon Alexa* aflat pe Deco Voice X20. Cu o acoperire extinsă de până la 538 m2 (3 unități), Deco X20 este o alegere perfectă pentru utilizatorii care vor Wi-Fi mai clar și mai puternic, îmbunătățit de tehnologiile BSS Color și Beamforming.

Produse smart home mai accesibile ca niciodată

 

Anul acesta, de Black Friday, clienții pot începe tranziția către un adevărat ecosistem smart home, cu produsele din gama TP-Link Tapo. Dispozitive precum Tapo C310Tapo P100 și Tapo L510E sunt perfecte pentru utilizatorii care caută produse smart de înaltă calitate, la cele mai mici prețuri de Black Friday.

Spre exemplu, pentru utilizatorii care caută un plus de siguranță, camera Wi-Fi de supraveghere pentru exterior, Tapo C310 supraveghează ceea ce contează, zi și noapte. Aceasta detectează miscări și trimite notificări instant, astfel încât utilizatorii pot verifica imaginile pe loc. Partenerul perfect pentru această cameră de supraveghere este priza Wi-Fi Mini Smart Tapo P100, care dispune de control la distanță pentru a porni/opri instantaneu dispozitivele conectate cu ajutorul aplicației Tapo. Un alt produs aflat în oferta de Black Friday în acest an este becul Wi-Fi inteligent Tapo L510E cu reglarea intensității luminii. Oferă control total cu luminozitate ajustabilă pentru a crea oricand atmosfera perfectă, iar prin intermediul aplicației Tapo pot fi configurate programe de pornire/oprire sau de ajustare.

Lista completă a dispozitivelor care vor putea fi achiziționate de Black Friday, cu prețuri speciale:

Routere Wi-Fi 6: 

Sisteme mesh: 

Routere Wi-Fi 5: 

Dispozitive Smart Home:

Range extendere:

Switchuri desktop:

Adaptoare:

Produsele oferite la reducere de Black Friday 2021 vor putea fi cumpărate din magazinele Altex, Auchan, Carrefour, eMAG, evoMAG, Flanco, PC Garage și Vexio, dar și din alte magazine online și offline prin intermediul partenerilor și distribuitorilor TP-Link.

În România, partenerii de distribuție ai TP-Link sunt Ingram Micro RRC (gama SMB), Mondoplast (gama SMB), Network One Distribution si Royal Computers.

*Toate informațiile și modelele furnizate pot fi modificate fără o notificare prealabilă, in funcție de politica partenerilor.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC**, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive și soluții stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu echipamente adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul https://www.tp-link.com/ro/ sau urmăriți-ne pe:

*Serviciile Amazon Alexa sunt disponibile doar cu un cont Amazon, utilizatorii trebuie să se conecteze sau să înregistreze un cont Alexa pentru a utiliza asistentul vocal Alexa. Funcțiile și serviciile conexe sunt furnizate de Amazon Alexa. TP-Link nu va colecta, stoca sau utiliza informațiile vocale ale utilizatorilor. Pentru politica de confidențialitate, vă rugăm să consultați site-ul Amazon. Este posibil ca funcțiile de apelare, mesagerie și anunțuri Alexa (ACM) să nu fie disponibile la primele modele livrate, iar utilizatorii vor avea nevoie de o actualizare ulterioară a firmware-ului.

**Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q4, 2020

***Amazon, Alexa și toate siglele aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>