DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

Deschiderea unei afaceri este o solutie adoptata de o multime de antreprenori aflati la inceputul carierei. Pentru cei care au aplicat la programul Start-up Nation pentru un imprumut 100% nerambursabil acest lucru va deveni realitate mai curand decat au crezut. Insa pentru a avea succes la inceputul afacerii lor, este important sa fie prezenti in mediul online care a devenit una dintre cele mai importante solutii de promovare in societatea moderna.

Pentru ca prezenta afacerii noatre sa fie posibila in mediul online, avem nevoie de un website care sa apartina fiermei noastre si prin care sa ne facem cunoscuta afacerea. Pentru acest lucru este nevoie sa apelam la firme de creare website si promovare. In timp ce persoanele care detin cunostinte avansate in domeniul IT se descurca mai rapid cu rezolvarea acestei probleme, ceilalti au nevoie de o firma care sa faca tot ce este nevoie, de la crearea website-ului propriu zis pana la optimizare SEO si promovare. Digital Craft este o astfel de firma, care le ofera antreprenorilor aflati la inceputul carierei solutii si pachete complete pentru un succes major al afacerii lor.

Un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation este un pachet creat de cei de la Digital Craft adresat antreprenorilor aflati la inceputul carierei, asigurandu-le prezenta in mediul online dupa dorintele fiecaruia. Insa acest pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation nu doar ii ajuta pe antreprenori sa-si creeze un site si sa il promoveze pur si simplu ci ofera solutii complete pentru ca promovarea site-ului in mediul online sa aiba succes.

Cei de la Digital Craft folosesc pentru crearea website-urilor platforma CMS-Wordpress, care este foarte populara si prezinta o serie de avantaje, fiind usor de utilizat, de administrat si este compatibila cu toate browserele moderne. Website-ul este realizat dupa cerintele clientului si este optimizat pentru a putea fi accesat si de pe dispozitivele mobile, un aspect important in zilele noastre. O lista cu obiective este intocmita in urma unei analize, pentru ca specialistii Digital Craft sa stie exact ce doreste fiecare antreprenor sa obtina pentru site-ul sau.

Promovarea in mediul online este un serviciu oferit si de pachetul Start-up Nation, o conditie esentiala pentru a avea succes in acest mediu. Promovarea poate fi realizata de oricine, dar numai o pomovare profesionista asigura un succes major. In acest fel, pachetul Start-up Nation ofera promovare prin PPC si SEO care implica crearea de campanii de promovare platite si vizibilitate online sporita a website-ului.

Totodata, este important ca firma ta sa aiba un logo care sa-ti reprezinte afacerea, un alt aspect oferit de pachetul Start-up Nation, precum si detalii asemeni cartilor de vizita personalizate sau a unei semnaturi in email originala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>