Inchirieri auto Oradea: De ce sa inchiriezi o masina pe timp de iarna de la Promotor Rent a Car

Cei care inchiriaza o masina de la Promotor Rent a Car Oradea beneficiaza de un set de accesorii utile turistilor in orice situatie. Astfel, masina pe care o inchiriati va putea dispune de un sistem GPS cu harti actualizate recent, echipament special pentru iarna sau scaun pentru copil pentru un pret modic sau gratuit.

Inchirieri Auto Oradea
Inchirieri Auto Oradea

Inchirieri auto in Oradea la cele mai bune preturi din oras! Colaboram cu cele mai importante companii de rent a car locale si obtinem pentru dv cele mai bune conditii de inchiriere. Pentru oferta noastra va rugam sa vizitati Auto-Rent.ro sau sa ne sunati la 0734 403 403
Promotor Rent a Car Oradea

Pentru ca vacanta de iarna se apropie si cei mai multi se pregatesc deja de sarbatorile de iarna, cei care apeleaza la serviciile de inchirieri auto Oradea si in alte orase ale tari au parte de mai multe beneficii. Printre acestea se numara un pachet de accesorii de care veti putea beneficia in exclusivitate la Promotor Rent a Car, discounturi si reduceri substantiale la mai multe masini din oferta, dar si cateva facilitati extra. Mai jos va prezentam toate detaliile legate de avantajele de care dispuneti in aceasta perioada la inchirierile auto in Oradea.

Accesorii utile fiecarui sofer

Cei care inchiriaza o masina de la Promotor Rent a Car Oradea beneficiaza de un set de accesorii utile turistilor in orice situatie. Astfel, masina pe care o inchiriati va putea dispune de un sistem GPS cu harti actualizate recent, echipament special pentru iarna sau scaun pentru copil pentru un pret modic sau gratuit. De asemenea, optiunea unui al doilea sofer care sa fie inscris in contract poate fi gratuita pentru anumite masini inchiriate.

Reduceri si optiuni avantajoase

Totodata, daca va hotarati sa apelati la un serviciu de inchirieri auto in Oradea in aceasta perioada Promotor Rent a Car pune la dispozitia clientilor mai multe reduceri si discounturi care pot ajunge chiar si pana la 60%. Pentru mai multe detalii si pentru a fi la curent cu acestea, vizitati pagina dedicata special pentru inchirieri auto pe termen lung.

De asemena, daca doriti sa va bucurati de si mai multe reduceri si avantaje, va recomandam sa rezervati din timp masina pe care o doriti. In acelasi timp, cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade.

Alte facilitati importante

Daca apelati la un serviciu de inchireri auto in Oradea, veti putea dispune de rovinieta si asigurare RCA care vor fi incluse in pret. Spre deosebire de cele mai multe companii de pe piata inchirierilor auto din Romania, Promotor Rent a Car ofera clientilor, in cele mai multe din cazuri, posibilitatea de a parcurge un numar nelimitat de kilometri.

Clientii Promotor Rent a Car au la dispozitie si un serviciu care le permite relocarea masinii in cazul in care doresc sa lase autoturismul in alt oras decat in cel in care l-au inchiriat. Astfel, contra unei sume modice, clientii pot lasa masina pe care au inchiriat-o in Oradea in Bucuresti, in Timisoara sau in orice alt oras ala tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>