Inchirieri auto Suceava: Care sunt facilitatile pentru care poti opta la un contract de inchiriere auto de la Promotor Rent a Car

Desi sunt tot mai multe companii si antreprenori care apeleaza la serviciile de inchirieri auto in Suceava, cei mai multi dintre clienti nu stiu inca care sunt beneficiile de care se pot bucura atunci cand apeleaza la acest serviciu si care sunt extra optiunile pe care le pot solicita. De aceea, pentru a va crea o oferta cat mai personalizata si care sa se potriveasca cat mi bine nevoilor pe care le aveti, va prezentam mai jos ce optiuni aveti la inchirierea unui autoturism.

Inchirieri Auto Suceava
Inchirieri Auto Suceava

Inchirieri auto in Suceava la preturi concurentiale. Colaboram cu cele mai importante firme de rent a car din Suceava, pentru a va putea oferi cele mai bune preturi si servicii de calitate. Pentru oferta noastra va rugam sa vizitati Auto-Rent.ro sau sa sunati la 0734 403 403
Promotor Rent a Car

Inchirieri auto Suceava – cu sofer profesionist sau fara sofer

In cazul in care nu sunteti inca sigur daca sa alegeti o masina care sa fie condusa de catre un sofer profesionist sau sa inchiriati o masina pe care sa o conduceti singur, exista cateva diferente importante pe care sa le luati in considerare. Astfel, daca inchiriati o masina cu sofer, pe langa faptul ca veti putea evita neplacerile legate de trafic si de gasirea celei mai convenabile rute, veti scapa si de responsabilitatea masinii.

In schimb, daca alegeti o masina pe care sa o conduceti pe cont propriu, va trebui sa va asigurati ca indepliniti un set de conditii necesare legate de varsta, permis de conducere si garantie.

Accesorii optionale

De asemenea, in cazul in care va doriti sa apelati la un serviciu de inchirieri auto in Suceava, aveti posibilitatea de a beneficia de mai multe accesorii care sunt puse la dispozitia clientilor gratis sau contra unei taxe modice. Printre acestea se numara un sistem GPS cu harti actualizate in ultimele luni, scaun pentru copil, stick de internet sau echipament de iarna pentru masina.

Pe termen lung sau pe termen scurt

Daca incheiati un contract pentru servicii de inchirieri auto in Suceava, mai trebuie sa stiti ca cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade. De aceea, cel mai avantajos este sa va planificati din timp calatoria, sa gasiti o oferta care sa fie potrivita nevoilor pe care le aveti si sa rezervati masina din timp. In acelasi timp, Promotor Rent a Car Suceava pune la dispozitia celor care cauta un serviciu de inchirieri auto in Suceava posibilitatea de a se razgandi si de a anula sau modifica datele rezervarii fara a fi taxati suplimentar.

De asemenea, veti avea la dispozitie mai multe facilitati printre care asigurarea RCA si rovinieta incluse in pret. Totodata, anumite oferte includ si un numar nelimitat de kilometri care pot fi parcursi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>