Magazinul ph-t.ro are de toate pentru toti!

 

sdfsdfsdf

In ultima mea incercare de a face pe instalatorul bun la toate am ajuns pe pagina celor de la ph-t.ro, de unde am cumparat garnituri hidraulice pentru a-mi repara diverse prin casa. In sistemele hidraulice, etansarea este foarte importanta pentru ca asigura o functionare optima a unui astfel de sistem. Deci, pentru ca sistemul tau hidraulic sa functioneze in cel mai eficient mod cu putinta, piese ca garnituri hidraulice, valve hidraulice sau alte elemente de etansare au un rol determinant. Sa vedem mai pe larg care sunt avantajele etansarii in sistemele hidraulice.

Garniturile hidraulice de exemplu, daca sunt aplicate corespunzator previn scurgerile de fluid dintr-un sistem hidraulic, dar nu poti folosi orice tip de garnituri, pentru ca in astfel de sisteme pot exista presiuni ridicate, temperaturi extreme. Cu alte cuvinte, putem spune ca rolul elementelor de etansare merge dincolo de a preveni scurgerile. De fapt, sistemele hidraulice folosesc o combinatie de elemente de etansare pentru a se obtine cea mai buna performanta.

Garniturile hidraulice si pneumatice sunt modelate in functie de temperatura de lucru, viteza cilindrului, presiunea de functionare a cilindrului, aplicatia de lucru si mediu. Acestea sunt de obicei inele nemetalice, destul de moi, asezate intr-o carcasa sau aranjate intr-un amestec de inele care creeaza o unitate de etansare. Aceasta inseamna sa separati sau sa blocati lichidul in aplicatiile care implica miscare reciproca. Garniturile hidraulice sunt cruciale in echipamentele de masini. Utilizarea lor este vitala atunci cand este vorba de a permite transformarea lichidului in miscare liniara. Garniturile hidraulice sunt, in general, confectionate dintr-o varietate de materiale, inclusiv cauciuc, PTFE si poliuretan (AU). Compatibilitatea materialelor este decisa in functie de mediul de operare sau de restrictiile din cauza presiunii, tipului de fluid, a temperaturii sau a compatibilitatii chimice. Garniturile hidraulice statice sunt pozitionate intr-o carcasa in care nu este implicata nicio miscare, se inchid doar in spatiul lor limitat.

Garniturile hidraulice dinamice sunt garnituri de etansare si garnituri de piston. Garniturile tijei sunt expuse miscarii pe diametrul interior de-a lungul tijei sau arborelui unui cilindru hidraulic. Cu toate acestea, garniturile de piston sunt expuse miscarii pe diametrul exterior de-a lungul alezajului sau tubului unui cilindru hidraulic.

Garniturile pistonului garanteaza lichidul sau alte materiale nu trec in jurul pistonului din cauza presiunii sistemului care imping pistonul in jos pe cilindru, pe fondul unui efort. In general sunt sigilii cu actiune unica, ceea ce inseamna ca stresul actioneaza doar pe o parte; si garnituri cu actiune dubla, ceea ce inseamna ca stresul actioneaza pe ambele parti. Garniturile tijei sunt deliberate pentru a fi componenta cea mai substantiala a unei configuratii de etansare a cilindrilor. Pe masura ce tija se roteste inainte si inapoi, acestea evita scurgerea lichidului din interiorul unui cilindru hidraulic catre exterior (etansare la efort dinamic). Prin urmare, garniturile de tija functioneaza impreuna cu garnituri de stergatoare pentru a proteja o configuratie hidraulica impotriva contaminantilor externi, inclusiv praful, murdaria si circumstantele atmosferice din exterior.

Pe site-ul magazinului ph-t.ro, clientii pot gasi orice fel de garnituri!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>