Premierele lunii august la Disney+

share-default.14fadd993578b9916f855cebafb71e62

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Acest newsletter include informări lunare cu privire la filmele și serialele originale ce se lansează, cele mai noi episoade și cele mai recente filme de succes care se alătură serviciului în România. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

Datorită funcției Control Parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare potrivită pentru toți membrii familiei. Astfel, adultii pot stabili limite de acces la conținutul destinat acestora și pot crea profiluri protejate prin parole.

Ș t i a ţ i c ă . . . ?

•Puteţi face un maraton de filme Predator. Premiera filmului Prada este un motiv în plus să revedeIi toate producIiile din această serie.
•O nouă serie pentru fanii Star Wars ajunge la Disney+: L-aIi văzut în Rogue One: O poveste Star Wars. Cassian Andor se întoarce.
•Cea mai nouă superproducţie de la Pixar, filmul Lightyear ajunge la Disney+: Din 3 august, abonaIii se pot bucura de ultimele aventuri ale lui Buzz Lightyear, dar și de cele patru filme Povestea Jucăriilor și de îndrăgita serie de scurtmetraje Întrebările lui Furchi.

SHE-HULK: AVOCATA APĂRĂRII

[SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW] SERIAL ORIGINAL DISNEY+

Picture3

17 August

În „She-Hulk: Avocata apărării” de la Marvel Studios, Jennifer Walters – o avocată specializată în procese care implică supraoameni – trebuie să facă faţă vieţii complicate de femeie de 30 de ani, care, întâmplător, devine și un uriaș de 2 metri, verde și cu superputeri.

PRADA

[PREY] FILM ORIGINAL

descărcare

5 August

În cel mai nou film din seria Predator, acţiunea este plasată în lumea Naţiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. „Prada” este povestea nespusă

a unei tinere femei, o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuţi vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi ameninţă tabăra, ea luptă

să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă, se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

LIGHTYEAR

FILM

fid21013

3 August

Produs de Disney și Pixar, filmul prezintă povestea originii lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria cu același nume – și îl urmărește pe legendarul Space Ranger într-o aventură intergalactică, alături de ambiţioșii recruţi, Izzy, Mo și Darby, și de robotul său de companie Sox.

În timp ce acest echipaj pestriţ se îmbarcă în cea mai dificilă misiune de până acum, ei trebuie să înveţe să lucreze în echipă pentru a scăpa de maleficul Zurg și de armata sa de roboţi obedienţi

care nu sunt niciodată prea departe.

ANDOR

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

wallpapersden.com_star-wars-andor-2022_1920x2722

31 August

Seria “Andor” explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele se implică. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.

EU SUNT GROOT

[I AM GROOT] SERIAL ORIGINAL DISNEY+

p_disneyplusoriginals_iamgroot_20661_v1_d29a5a18

10 August

Nimeni nu poate păzi galaxia de acest micuţ neastâmpărat! Așa că pregătește-te ca micuţul Groot să fie în centrul atenţiei în propria sa colecţie de scurtmetraje, în zilele sale de glorie în care a dat de bucluc – printre stele.

Cinci scurtmetraje originale “Eu sunt Groot”, cu mai multe personaje noi și neobișnuite, îl au ca protagonist pe micuţul preferat al tuturor, micuţul Groot, dublat de Vin Diesel, care îi dă voce lui Groot în franciza “Gardienii Galaxiei”.

LEGO RĂZBOIUL STELELOR EDIŢIE SPECIALĂ DE VARĂ [LEGO STAR WARS SUMMER VACATION]

ANIMAŢIE

lego-summer

5 August

Finn a organizat o vacanţă surpriză pentru prietenii săi la bordul Navei Galactice Halcyon! Planul lui Finn o ia în scurt timp pe arătură atunci când acesta se separă de grup. Singur pe Halcyon, Finn se întâlnește cu trei spirite ale Forţei – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker și Prinţesa Leia, care împărtășesc fiecare propriile povești surprinzătoare despre vacanţele lor eșuate

Pentru mai multe informaţii sau imagini, puteţi contacta gabriela.x.preda.-ND@disney.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>