Auchan inchiriaza 2.600 de metri patrati de spatii de retail in faza a doua a proiectului U•Center

U•Center 2 by_forte_partners_01

  • Retailerul va deschide un supermarket de mari dimensiuni în spațiul închiriat în clădirea dezvoltată de Forte Partners, care va fi livrată în trimestrul al treilea al acestui an

București, 30 mai 2023 – Forte Partners anunță semnarea acordului prin care Auchan România închiriază 2.600 de metri pătrați la parterul fazei a doua a proiectului de birouri U•Center, într-o zonă a clădirii dedicată exclusiv retailului.

„Aducem diferența Auchan în U•Center prin noul nostru concept de supermarket de mari dimensiuni.  Ne vom întâmpina clienții cu prețuri mici zi de zi, cu o gamă foarte largă de produse, de peste 11.000 de articole, de la produse provenite de la producători și furnizori locali, produse proaspete, alimente de bază, specialități, dar și o multitudine de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină etc., respectiv o serie de servicii utile”, a declarat Patrice Goupil, Director Teritoriul Sud Auchan România.

Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați, au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 și vor fi finalizate în al treilea trimestru al acestui an.

„Spațiile de retail de la parterul clădirilor pe care le dezvoltăm au devenit deja o caracteristică definitorie a proiectelor Forte Partners. Noul supermarket Auchan ce urmează a fi deschis în U•Center 2 dă o nouă dimensiune strategiei noastre de a dezvolta proiecte office ce includ toate facilitățile și elementele unui stil de viață modern și urban. Prin prezența Auchan, serviciile oferite în cadrul proiectului U•Center, adresate atât angajaților care lucrează în clădirile de birouri, cât și comunității locale, vor ajunge la un grad de diversificare ridicat”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Anterior vânzării, prima fază a proiectului a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health & Safety , iar în februarie 2023 – certificarea WELL Platinum cu scorul 91, cel mai mare înregistrat în România, la momentul acordării, pentru acest tip de certificare. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a U•Center.

U•Center 2 by Forte Partners_02

Despre U•Center

Situat pe Calea Șerban Vodă, cu acces rapid la parcurile Tineretului și Carol, la mică distanță de stația de metrou Tineretului, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi și cu acces facil la mijloace de transport în comun de suprafață, proiectul office U•Center are o componentă de retail la parter și este dezvoltat conform strategiei Forte Partners de a oferi toate facilitățile și caracteristicile unui trai urban modern și confortabil, în clădiri sustenabile și eficiente energetic, cu acces ușor la mijloacele de transport în comun, magazine și alte facilități sociale.

Despre Forte Partners

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de frații Johny și Jihad Jabra și Geo Mărgescu, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial.

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare. Proiectele Forte Partners au primit recunoaștere națională și internațională pentru calitatea arhitecturii. În luna octombrie 2021, Biroul de Arhitectură ADN a primit Premiul I la Bienala Națională de Arhitectură 2021 pentru Millo Offices, în calitate de proiectant al clădirii de birouri dezvoltate de către Forte Partners. Pentru mai multe informații despre Forte Partners, vizitați website-ul companiei: www.fortepartners.ro.

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu 373 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 333 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 320 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2021 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend – Superior Excellence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>