Outdoor team building – o activitate excelenta pentru angajatii oricarei firme

team

Pentru angajatii unei firme, o modalitate excelenta de a se cunoaste mai bine in alte imprejurari decat cele de la serviciu este ceea ce se numeste outdoor team building. Aceasta activitate, dupa cum ii spune si numele, se desfasoare afara, adica undeva in natura, un mediu total diferit de cel in care sunt obisnuiti angajatii firmei sa se intalneasca. Motivul principal pentru care multe firme aleg sa ofere angajatilor oportunitatea de a desfasura astfel de activitati este de a le creste motivatia si productivitatea.

In multe firme comunicarea intre angajati este foarte importanta pentru o productivitate sporita, iar angajatii unei astfel de firme sunt cei care beneficiaza cel mai mult in urma unui team building outdoor. In cazul in care comunicarea in cadrul firmei lasa de dorit, comunicarea in cadrul activitatilor de team building mai mult ca sigur va fi mai buna. Aceste activitati sunt placute si implica multa munca in echipa pentru atingerea unor obiective comune intr-un cadru relaxat, fara a fi constransi de un program anume.

Cei care vor participa la team building au ocazia sa practice bungee jumping, rafting, sa se catere pe stanci sau sa se dea cu parapanta si cu tiroliana. Exista si probe ce implica orientarea, si diverse exercitii individuale. Sporturile extreme sunt menite sa dea angajatilor un boost de adrenalina, sa ii ajute sa isi testeze limitele si sa isi invinga fricile.

O proba foarte interesanta pentru membrii echipei este vanatoarea de comori. Aceasta proba se desfasoara pe baza unui itinerar. Membrilor echipei li se da o harta si un traseu de parcurs pentru a gasi comoara.
Orice outdoor team building este menit sa sudeze mai bine echipa, astfel incat sa fie mai unita, iar legaturile create sa se pastreze si pentru munca de la firma. Durata minima necesara unui team building este de o zi, insa aceasta activitate poate dura si pana la o saptamana atunci cand se alege o locatie exotica.

Outdoor team building-ul ofera posibilitatea angajatilor sa petreaca timp util si placut departe de birou si calculatoare, intr-un cadru natural. Activitatea aceasta este ceva memorabil, care le va ramane in minte pe viata membrilor echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>