Acer anunta disponibilitatea in Romania a noilor notebook-uri din seria V Nitro

Echipate cu tehnologii si caracteristici de ultima generatie, laptopurile Acer V Nitro sunt dispozitive orientate catre performanta si divertisment multimedia.

Notebook-urile Acer V Nitro, anuntate la CES 2017, sunt acum disponibile si in magazinele partenerilor Acer din Romania. Echipate cu tehnologii audio premium, ecrane clare cu tehnologie IPS, cele mai noi placi grafice NVIDIA® GeForce® GTX seria 10 si procesoare performante Intel® Core™ din generatia 7, modelele din seria Aspire V Nitro Black Edition (V Nitro 17 si V Nitro 15) sunt ideale pentru cei care isi doresc videoclipuri clare, jocuri fluide si sunet de calitate.

Seria Aspire V 17 Nitro cuprinde laptopuri echipate cu display de 17.3″ Full HD IPS cu tehnologie Acer ComfyView care limiteaza reflexiile. Sub carcasa din aluminiu, Acer combina procesoarele Intel® Core™ i7-7700HQ pentru performanta ridicata, cu cele mai recente placi grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti cu 4GB GDDR5, 16GB DDR4 RAM si spatiu de stocare de la 256GB disponibil pe un SSD Intel PCIe pana la 512GB SSD + 1TB HDD.
Seria Aspire V 15 Nitro cuprinde laptopuri echipate cu display de 15.6″ Full HD IPS cu tehnologie Acer ComfyView, iar ca specificatii amintim procesoarele Intel® Core™ i7-7700HQ, placi grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1060 cu 6GB GDDR5, pana la 16GB DDR4 RAM si spatiu de stocare de la 256GB disponibil pe un SSD Intel PCIe pana la 256GB SSD + 1TB HDD.

Laptopurile Aspire V Nitro sunt echipate cu ventilatoare metalice Acer AeroBlade™ pentru o evacuare termica mai eficienta, iar tehnologia Coolboost™ permite utilizatorilor sa controleze manual procesul de racire, atunci cand utilizarea intensa necesita ajutor suplimentar. Notebook-urile Aspire V Nitro includ si DustDefender™, tehnologie care utilizeaza ventilatoare duale super-rapide cu rotatie inversa, pentru a indeparta depunerile de praf si pentru a imbunatati disiparea caldurii.

Experienta multimedia de inalta calitate este imbunatatita prin intermediul tehnologiilor audio de pe Aspire V Nitro, adica patru difuzoare cu Dolby® Audio™ Premium si tehnologie Acer TrueHarmony™ Plus. Acer TrueHarmony™ Plus ofera o redare mai fidela si mai clara a sunetului, precum si un bass mai puternic, datorita design-ului special al difuzoarelor.

Toate modelele Acer V Nitro beneficiaza de garantia Free Pick Up and Return, adica preluarea prin curier a produsului defect in perioada de garantie si returnarea acestuia dupa repararea lui.

Preturi si disponibilitate:
Laptopurile Aspire V 15 Nitro sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand de la 5.999 lei pana la 6.699 lei, iar Aspire V 17 Nitro sunt disponibile la preturi recomandate incepand de la 5.699 lei pana la 6.599 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>