Sisteme americane de ambalare

Nu stiu cati dintre voi ati citit sau ati auzit ca sistmele americane de ambalare au ajuns si pe piata din Romania. Aceste sisteme americane de ambalare au ajuns pe piata romaneasca prin euro – tehno.ro. Mai exact, sunt niste masinarii profesionale de ambalare. Produsele comercializate de catre euro-tehno.ro sunt Axial Crater si Nemo Carton Packer.

Le voi lua pe fiecare in parte si va voi vorbi despre ele.
Sa incepem cu Axial Crater – ambalare profesionala.
Este o masinarie de cartonare cu axa carteziană de umplere, ce are si functiile de despachetat si functia de deformare a cutiilor, potrivit pentru manevrarea deseurilor, a sticlelor din plastic si geam, a cutiilor de conserve, a flacoanelor, etc.

Masina de cartonare este electronica ce are doua tipuri de motor: motor fără perii sau complet mecanice. Masinaria se pliaza foarte bine pentru cutii din urmatoarele industrii: cosmetica, materialelor de constructii, de prelucrare a lemnului, industria usoara, chimica sau farmaceutica, in mancare, industria alimentara, etc.
Mai multe despre produs gasiti aici – euro-tehno.ro/case-studies/masini-de-cartonat/
Acum vom analiza Nemo Carton Packer sau Masina de cartonat Nemo.

Masina ce se pliaza pentru manevratul produselor. De exemplu cu ajutorul Nemo Carton Packer, se pot manevra circa 72.000 de sticle pe ora. Masinaria are un cadru rezistent, mai are un braț de sustinere pentru capul sticlelor, ce se misca liniar, cu ajutorul unui motor, apucand sticlele si plasandu-le in cutii, cu o precizie exacta.

Restul informatiilor il gasiti la adresa euro-tehno.ro/case-studies/masini-de-cartonat/ si va las pe voi sa descoperiti restul caracteristicilor acestui produs destinat sa faca viata mai usoara firmelor ce sunt dependente de cutii.

Urmatorul articol va fi la fel de interesant ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>