Bicicletele electrice Pegas sunt de bun augur!

bicicleta6
Se zice că o nenorocire nu vine niciodata singura. In cazul meu, cel putin, e cumplit de adevarat. Seria ghinioanelor a inceput la servici: ne-a venit un sef nou. Rareori mi-afost dat sa vad un reprezentant mai tipic al speciei carieristilor ingamfati – si, ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, mai e si mitocan pe deasupra! De-abia am izbutit sa ma obisnuiesc cu noile conditii de la „locul de dat cu sapa”, ca m-a mai pocnit inca un ghinion: coanei soacra-mea i s-a pus pata sa-si renoveze apartamentul. Iar pe toata durata lucrarilor s-a mutat la noi!

Mamaaaa, ce viata de cosmar! La slujba, ma bate la cap seful cel nou, acasa, soacra-mea – daca daca ar existaun Premiu Nobel pentru pisalogeala, sunt sigur ca i s-ar fi decernat de cel putin 10 ori pana acum! Ultima „bucurie” de acest soi mi-a facut-o Bizonu’ – sunt sigur ca ati ghicit, asta e porecla noului meu sef, caruia i se mai spune si Tanchistul, pentru că are un SUV 4×4 cat un tanc Abrams de mare. Intr-o deloc buna dimineata, a tinut sa-si confirme ambele porecle, intrand cu vehicolul lui de front in masinuta mea, pe care a sifonat-o zdravan.

Pentru ca i-am facut scandal la faza asta, mi-a pus in vedere ca „va fi cu ochii pe mine” si ca, daca voi intarzia fie si numai un minutel „sub pretextul” ca mi-am bagat masina in service si n-am cu ce sa circul, va avea el grija sa-mi taie din salariu. Auuuu, ce ma fac? Cum treaba mi-o termin intotdeauna mai devreme, am inceput sa bantui pe Net in cautarea unei solutii. Tot dand eu cu soarecele-n Goagal (vorba unui clasic in viata) am nimerit peste site-ul celor de la Pegas. Acolo am gasit si biciclete electrice si, dupa ce mi-am facut cont la ei, mi-am comandat una, cu plata in rate. Am primit-o acasa (dupa orele de program) prin curier rapid. Noua mea acizitie mi-a purtat noroc – zidarii si zugravii si-au terminat treaba mai repede decat isi inchipuise coana soacra-mea, care a binevoit sa se intoarca la ea acasa. Cat despre Bizonnul Tanchist, a calcat pe nervi si pe cine nu trebuia – iar acum nu mai e sef, iar eu am ramas cu bicicleta electrica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>