ADATA implementează standardele SD A1 și V10/V30 pe cardurile Premier și Premier Pro

ADATA Memory Cards
Suportă viteze crescute de rulare și înregistrare video rapidă

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, confirmă faptul că noile carduri Premier microSDXC/microSDHC UHS-I Clasa 10 suportă acum noul standard A1 al Asociației SD. Parte din specificațiile SD 5.1, A1 a fost proiectat pentru a rula aplicații de pe un spațiu de stocare extern, depășind utilizarea tradițională a cardurilor SD, cum ar fi accesarea fotografiilor și a videoclipurilor. În același timp, ADATA a implementat capabilități de înregistrare video V10 și V30 pe toate cardurile Premier Pro microSD și SD, care indică cel puțin 10MB/s și respectiv 30MB/s de bandă de înregistrare video.

Cardurile SD pot acum să ruleze aplicații la fel ca stocarea internă
O evoluție promovată intensiv de către Asociația SD, specificațiile A1 fac parte din cerințele SD 5.1. Aceasta arată că un card microSD sau SD poate să susțină viteze de citire suficient de ridicate și cifre IOPS pentru a rula cu succes majoritatea aplicațiilor, fără ca latența să reprezinte o problemă. Cu alte cuvinte, cardurile microSD și SD certificate A1 sunt similare din punct de vedere al vitezei de rulare a aplicațiilor cu stocarea internă. Ele oferă utilizatorilor o libertate mult mai mare. Cu A1 și specificațiile viitoare, utilizatorii au posibilitatea de a instala mult mai multe aplicații, datorită unui spațiu de stocare mare, care poate rula aceste aplicații fără compromis.

 
Mai multe opțiuni pentru entuziaștii video
În același timp, toate cardurile ADATA Premier Pro SD și microSDXC/SDHC sunt validate acum pentru evaluarea vitezei de înregistrare video V10 și V30. Cu toate că cele mai rapide carduri ADATA suportă viteze V90 (înregistrare video la 90 MB/s), ADATA recunoaște că cererea pentru performanță a captării video durabile și fluide se extinde pe segmentele de piață și nu se limitează la profesioniștii care sunt dispuși să plătească cele mai bune prețuri pentru cele mai bune stocări. Creșterea numărului de videoclipuri 4K înseamnă că mai mulți utilizatori au nevoie de lățime de bandă asigurată pentru înregistrare video, iar specificațiile V10 (10MB/s) și V30 (30MB/s) răspund acestor nevoi. Utilizatorilor le sunt garantate aceste  viteze verificate atât de ADATA, cât și de Asociația SD. Pentru detalii complete, vă rugăm vizitați www.adata.com.

 
Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>