Haine de lux, pentru oameni de lux

Trebuie sa stabilim de la inceput ca nu haina il face pe om, dar il pune in valoare si cu putina vointa, oricine isi poate cumpara putine haine de lux, care au o viata lunga si isi mentin aspectul, decat o duzina de imbracaminte care se rupe si se decoloreaza la spalat.

Diferenta o face intelepciunea, fiindca nimeni nu umbla dezbracat pe strada si daca are serviciu si salariu, poate pune bani bine sa se imbrace bine. Neglijenta de a umbla fara palton in diminetile racoroase de toamna este taxata de cei din jur, dar ne costa si sanatatea.
Daca nu va plac jachetele de duzina sintetice, in culori tipatoare, va puteti alege un palton decent din magazinul cu haine online de lux.

Ganditi-va cata diferenta este sa te prezinti la un interviu de angajare cu un palton Fontana 20 bej sau negru si in sacou, desi iti dau lacrimile din cauza frigului care te strange!
Chia daca iti este inca bun paltonul cumparat anul trecut, nu-l lua la o intalnire importanta din viata ta, daca s-a scamosat si decolorat!

Investeste in tinuta ta si cumpara-ti Palton Desigual din bumbac! Desenele geometrice si combinatia alb-negru-gri inseamna eleganta la superlativ, in plus fondul alb da impresia de curatenie. Fiind facut din bumbac se spala relativ usor, de aceea culorile deschise nu trebuie sa fie un impediment in achizitionarea acestei piese Must I Have.

In magazinul virtual de haine de lux gasiti si geaca la care sa pofteasca toate prietenele si pe care doresc sa o poarte si ele, fiindca stilul sport este lejer si adoptat de multi tineri, chiar si la serviciu.

Nu te condemn ca dai paltonul pe o geaca, dar fii atenta ce geaca iti iei! Nu cumpara una din care ies fulgi sau scame si te jenezi sa stai in autobuz alaturi de cineva cu o tinuta elegant fiindca il umpli de scame! Nu lua o jacheta al carui fermoar plesneste lasandu-te sa tremuri cand ploua si bate vantul! Ai grija si la ce culoare alegi, sa o poti asorta la pantalonii, gentile si incaltamintea pe care o ai!

Geaca Fontana 20 este alegerea ideala cu aspectul ei impecabil si gluga fixa (Nu lua haine groase fara gluga fiindca nu ai chef sa porti mereu caciula! Gluga detasabila poate fi pierduta, in timp ce cea fixa ramane mereu la locul potrivit).

Disponibila in culorile albastru, negru, verde, galben si bej costa 365 de lei si arata fabulos, in plus tine si de cald putand fi imbracata de toamna tarziu pana la venirea primaverii.
Hainele de lux nu reprezinta un moft, ci o carte de vizita in procesul socializarii.
Un om care tine la propria sa imagine va economisi de la orice pentru o haina de calitate care sa-l puna in valoare.

Orice am spune o haina buna iti deschide usi multe si te plaseaza in centru atentiei, in timp ce una ieftina cu aspect deplorabil te marginalizeaza.
Fiecare om merita si isi permite (cu putina vointa) haine de lux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>