Alege calitatea, alege Joita Lucian

foto nunta-3

Cand a venit vorba sa ne alegem un fotograf nunta, decizia a fost evidenta. Am ales cel mai bun fotograf nunta Bucuresti, Joita Lucian.

Artistul foto profesionist, care este unme celebru in domeniu. Joita Lucian, ne-a oferit amintiri placute de care ne vom bucura toata viata.

Desii, am primit si alte recomandari , cunoscand potofoliul artistul disponibil online, nu am vrut sa auzit de un alt fotograf.

Joita Lucian, ofera servicii foto video nunta exceptionale. Este devotat fotografiei in totalitate, avand cele mai performante unelte, pentru a surprinde bucuria momentului.

Cand am contactat celebrul fotograf nunta, aceasta a raspuns rapid, fiind amabil si foarte receptiv detaliilor.

Dupa cerintele noastre, spuse telefonic, ne-a propus un pachet de fotografii “High Class”. Pachetul propus de Joita Lucian, se plia perfect pe cerintele noastre.

Pachetul “high class” include, fotograf plus asistent, un album de poze fotocartate de dimensiuni 20cm/40cm, 40 de pagini cu coperti din piele ecologica. Toate aceste detalii fiind onorate de Joita Lucian.

In ziua nuntii, nu a fost moment in care artistul sa nu lase camera jos din mana.

Fiind atent la toate detaliile, Joita Lucian nu s-a ocupat doar de fotografierea miresei, ci s-a asigurat ca toti invitatii vor fi in poza.

Servicii ireprosabile de la un adevarat maestru al fotografiei.

Iar preturile sale, sunt mai mult decat convenabile, deoarece cei care nu doresc pachetul “high class” , Joita Lucian, are servicii pentru toate buzunarele.

Pentru cine doreste, ca aceasta zi speciala sa ramana in amintirile celor dragi pentru mult timp, atunci Joita Lucian este persoana potrivita.

Recomand tuturor in prag de casatorie sa visiteze site-ul sau, pentru mai multe detalii si informatii.

Portofoliul aritistului Joita Lucian, va convinge si pe cel mai sceptic , ca el este alegerea potrivita pentru a imortaliza momentul casatoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>