PC Garage „scade temperatura” cu reduceri de cel puţin 20%, la gama de carcase şi accesorii de răcire

image002

PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionaţilor de gaming şi hardware, te aşteaptă şi anul acesta cu o nouă campanie de vară pentru gama de carcase şi soluţii de răcire pentru PC-uri.  Perioada de reducere este în derulare, urmând să se încheie în data de 25 Iunie. Astfel, pentru aproape o săptămână puteţi profita de reduceri la orice produs din categoriile carcase, ventilatoare/radiatoare, coolere şi pastă termoconductoare.

“Aşa cum v-am obişnuit în fiecare an, odată cu venirea verii şi a temperaturilor de peste 28 de grade, PC Garage lansează campania de reduceri dedicată carcaselor, sistemelor de răcire şi a celor de ventilaţie. Vă recomandăm carcase spaţioase, de tip middle tower, cu doua sau chiar trei ventilatoare frontale şi un cooler aftermarket performant pentru procesor. Pentru răcirea optimă a procesorului recomandăm folosirea unei paste termice de calitate, chiar dacă cooler-ul ales beneficiază deja de un strat de pastă.” a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

Printre cele mai atractive reduceri, menţionăm carcasa Thermaltake View 28 RGB, ofertată cu un discount de 38%, carcasa NZXT H200i Matte Black redusă cu 30% sau modelul Deepcool Tesseract BF black disponibil la un preţ de 118.22 RON.

Din categoria cooler, oferim reduceri atât pentru entuziaşti, cu modele high-end precum  Corsair Hydro Series H150i Pro RGB, cât şi modele cu un raport preţ/performanţă foarte atractiv, precum Noctua NH-D15 sau Segotep Water Cooler Halo 240 Blue.

Pentru segmentul de ventilatoare, trebuie menţionat kit-ul Segotep Pro Vibrant, format din trei ventilatoare RGB de 120 mm, precum şi modele de 140 mm(Noctua NF-A14) capabile să ofere un flux aer de 107.45 CFM.

Mai multe detalii despre campanie puteţi afla de aici – https://www.pcgarage.ro/20-reducere-carcase-accesorii/#ventilatoare-radiatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>