Cum mi-am deratizat casa

sobolani-articol-0n

Am sa va povestesc cum am reusit sa scap de sobolani, acele rozatoare extrem de periculoase. Din punctul meu de vedere, ceea ce mi s-a intamplat nu ar fi avut loc nici in cele mai crancene cosmaruri dar, atunci cand ai vecini care nu stiu ce inseamna igiena, se mai intampla.

Totul s-a intampla vara trecuta cand o familie a decis sa se mute langa noi. Fiind o persoana care nu isi baga nasul in treburile altora, nu am dat importanta dar, la scurt timp am inceput sa vad cum se inalta cotete de gaini si, odata cu ele, dezordinea in curtea vecinului.

La inceput a fost mirosl, dupa care au urmat de sobolanii care dadeau tarcoale prin curtea vecinului, ziua in amiaza mare iar seara se pare ca se refugiau la mine in pod.

Suparat pe situatie, am decis ca nu are rost sa ma adresez vecinului pentru ca oricum nu avem cu cine. Asa ca am pus mana pe telefon si am chemat Compania DDD.

Aceata firma este specializata in tratarea problemelor legate de deratizare si dezinfectie avand cele mai moderne proceduri in acest domeniu.

Probabil va intrebati de ce nu am scpat de sobolani de unul singur.

In primul rand, imi este frica de ei. In al doilea rand, stiu ce pericol reprezinta bacteriile lasate in urma de aceste rozatoare. Datorita deatizarii profesionale facute de Compania DDD, am reusit sa scap de toti sobolanii care imi dadeau tarcoale in pod dar si de bacteriile lasate in urma.

Recomand Compania DDD, deoarece sunt adevarati profesionisti in domeniu iar cei interesati pot gasi pe site-ul lor un tabel cu preturi servicii deratizare pentru a va face o ideee despre ce buget trebuie sa  aiba.

Este metoda cea mai sigura de a actiona impotriva daunatorilor, deoarece aceste rozatoare sunt purtatori de virusuri care se pot transmite omului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>