Cosmetica si intretinere la salonul Antica Studio

blog-coach.com - antica Iulie 4

Antica Studio este un salon de cosmetica si intretinere si este o adevarata binefacere pentru cei care sunt obositi de lupta constanta cu cresterea parului nedorit pe picioare, maini, fata, axile, zona bichinilor si nu numai. Oamenii care folosesc produse traditionale: ras, ceara si epilare traditionala, stiu ca aceste metode nu indeparteaza decat temporar parul si adesea ranesc pielea. De aceea, poti veni la salonul de infrumusetare Bucuresti Antica Studio.

Salon de infrumusetare Bucuresti

Laserul, prezentat la Antica Studio salon de infrumusetare Bucuresti, are mai multe avantaje. Distruge foliculii de par rapid si nedureros. Vei observa eficacitatea procedurii dupa prima sedinta. Pentru a scapa definitiv de par, va trebui sa vizitezi de cateva ori studioul, pentru procesarea zonei dorite. Inainte de indepartarea parului, specialistii sfatuiesc clientii, vorbesc in detaliu despre laserul folosit si ofera sfaturi cu privire la pregatirea procedurii. In salonul de infrumusetare  Bucuresti se poate efectua epilarea spatelui, bratelor si picioarelor, abdomenului, axilelor, zona bikinilor, decolteului, fata. Vei fi incantat de atmosfera confortabila, atitudinea calda a personalului, calificarile inalte ale specialistilor. Dupa epilarea cu laser, pielea devine catifelata si delicata.

Epilare definitiva laser

Epilare definitiva laser este o procedura de noua generatie. In salonul de infrumusetare Antica Studio, indepartarea definitiva a  parului, se realizeaza eficient si sigur. Aceasta procedura de indepartare definitiva a parului nedorit, este cea eficienta si mai sigura metoda disponibila astazi in saloanele de cosmetologie. De asemenea, la salonul de infrumusetare Antica Studio, procedura este numita pe buna dreptate un hit al cosmetologiei moderne. Dupa prima sesiune, vei vedea un rezultat vizibil, iar la urmatoarele vei obtine o piele neteda pentru multi ani. Procedura de indepartare a parului cu laser va fi cat se poate de confortabila, datorita sistemului de racire a safirului. Cu epilare definitiva laser se obtin rezultate fantastice si cu o investitie minima de timp. Epilarea cu laser, la putere mare reduce timpul de expunere al pulsului si previne arsurile pielii.

Salon cosmetica Antica Studio

Salonul de cosmetica Antica Studio ofera serviciile de masterat cu o educatie medical. Astfel, te poti baza pe profesionalismul si responsabilitatea specialistilor salonului. Sarcina lor principala este de a alege pentru fiecare client un program individual de ingrijire si intinerire a fetei, de a oferi acele proceduri si mijloace care le va permite sa obtina cel mai bun rezultat pentru tine, astazi. Ritmul frenetic al vietii, stresul constant si ecologia slaba, duc inevitabil la aparitia unor probleme cosmetice ale tenului. Pentru a arata atractiva si a te simti excelent, trebuie sa mergi regulat la salon cosmetica Antica Studio. Cosmetologia este o combinatie de diferite proceduri in tandem cu proceduri si produse cosmetice eficiente, de inalta tehnologie, care vizeaza ingrijirea cuprinzatoare a pielii. Ele contribuie la detoxifierea pielii, la intinerirea acesteia, imbunatatesc metabolismul in toate straturile pielii, ceea ce permite crearea unui efect pe termen lung. Un cosmetolog experimentat va alege cea mai buna optiune pentru procedura, in functie de caracteristicile tale individuale. Cosmetologul aplica activ tehnici de cosmetologie profesionale. Este posibil sa obtii efecte uimitoare datorita utilizarii laserului spre exemplu, pentru epilare definitiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>