OnePlus Watch Cobalt Limited Edition ajunge în Europa printr-o campanie exclusivă de vânzări pe Instagram, începând cu 7 iunie

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition

București, România – 4 iunie 2021 – Compania globală de tehnologie OnePlus a anunțat astăzi că OnePlus Watch Cobalt Limited Edition devine disponibil pentru consumatorii europeni prin primul program de vânzare exclusiv pe Instagram al companiei, începând cu 7 iunie. Această oportunitate specială vine ca urmare a răspunsului pozitiv primit de lansarea OnePlus Watch, primul dispozitiv wearable al companiei disponibil la nivel global.

Odată cu lansarea OnePlus Watch, utilizatorii din Europa au putut experimenta un design elegant, o conexiune perfectă, tracking pentru nivelul de fitness și o autonomie foarte ridicată a bateriei. Astăzi, OnePlus mulțumește comunității pentru sprijinul acordat prin o lansare inedită a ediției speciale OnePlus Watch Cobalt, care are loc exclusiv pe Instagram.

Lansarea OnePlus Watch Cobalt Limited Edition va începe din 7 iunie, când OnePlus va găzdui pe paginile sale locale de Instagram o competiție cu un cod de invitație. Membrii comunității din Europa vor avea șansa de a participa la o serie de jocuri virtuale pentru a obține un cod pentru acest dispozitiv în ediție limitată. Evenimentul va continua apoi pe 17 iunie, când utilizatorii vor avea la dispoziție o oră pentru a găsi link-ul ascuns al site-ului, pe canalele de Instagram ale OnePlus. Acest link ascuns le va permite să cumpere OnePlus Watch Cobalt de pe OnePlus.com.

ONEPLUS_WATCH_STOP_AT_NOTHING_0252_F1

OnePlus are o tradiție îndelungată a produselor în ediție limitată, începând cu OnePlus 3T. Acestea au fost posibile datorită colaborării cu oameni incredibil de creativi. OnePlus Watch Cobalt Limited Edition reprezintă extinderea perfectă a acestei filozofii către segmentul wearable, prin combinarea unui design premium cu materiale care se găsesc de obicei doar la ceasurile de lux.

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition are un cadru unic cu sticlă safir special tratată și un rating Mohs de nivelul ”9”, ceea ce se traduce printr-o luminozitate sporită și o rezistență superioară la zgârieturi. Carcasa ceasului este realizată din aliaj de cobalt, un material hipoalergenic special, care este de două ori mai dur și mai rezistent la coroziune decât oțelul inoxidabil tradițional. În plus, această ediție limitată oferă aceeași experiență fluidă ca și OnePlus Watch, oferindu-le utilizatorilor o autonomie a bateriei de 14 zile, precum și încărcare rapidă, 110 tipuri de antrenament și rezistența la apă 5ATM+IP68.

Mai multe detalii despre vânzarea exclusivă OnePlus Watch Cobalt Limited Edition vor fi disponibile pe canalul de Instagram OnePlus România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>