Razer lanseaza blackwidow v4 75% – cea mai avansata tastatura personalizabila

Concepută pentru jucătorii care nu se mulțumesc decât cu cele mai avansate opțiuni de personalizare, BlackWidow V4 75% este o tastatură care se face remarcată nu doar prin caracteristicile de gaming, dar și prin experiența tactilă și auditivă pe care le oferă.

BUCUREȘTI, 21 august 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit revoluționara Razer BlackWidow V4 75%. Echilibrând perfect precizia necesară pentru gaming și opțiunile avansate de personalizare, tastatura se poate lăuda cu o structură solidă de aluminiu, un plate montat cu garnituri, posibilitatea de hot-swap pentru switch-uri, noi switch-uri mecanice cu o experiență tactilă îmbunătățită și suport pentru tehnologia Razer Chroma™ RGB, creând astfel propria sa categorie de produs.

“Noua BlackWidow V4 75% este rezultatul feedback-ului venit de la comunitate, care a fost analizat și implementat de către Razer pentru a obține cele mai bune performanțe de gaming și cele mai avansate opțiuni de personalizare”, a declarat Barrie Ooi, șeful diviziei de PC gaming din cadrul Razer. “Arhitectura sa bazată pe principiul hot-swap, împreună cu cele mai avansate switch-uri mecanice și cu sistemul de iluminare adaptivă Chroma RGB, le oferă jucătorilor șansa să personalizeze tastatura pentru a răspunde la orice nevoi, oricât de unice ar fi ele.”

O capodoperă hot-swappable care încorporează următoare generație de Razer Orange Tactile Mechanical Switches

Disponibilă pe negru sau pe alb, noua Razer BlackWidow V4 75% este compatibilă cu switch-urile cu trei sau cinci pini pentru a oferi și mai multe opțiuni de personalizare. Designul inovator al PCB-ului, bazat pe socluri (sockets), le permite utilizatorilor să alterneze fără efort între switch-urile preinstalate și alte switch-uri mecanice preferate de aceștia, oferindu-le astfel un control total în privința experienței de utilizare și a responsivității tastelor.

Echipată în mod standard cu noile Orange Tactile Mechanical Switches Gen-3, tastatura oferă un punct de feedback tactil ceva mai ridicat, alături de un sunet mai curat. Aceste îmbunătățiri față de generația anterioară oferă experiența tactilă superioară dorită în mod curent de pasionații de gaming.

Dinamică de tastare superioară și precizie acustică  

BlackWidow V4 75% a fost meticulos proiectată pentru a oferi o placă (plate) FR4 montată cu garnituri, dar și două straturi de spumă cu efect de atenuare sonoră. Unul dintre straturi este presat între placa FR4 și PCB-ul deja tratat cu bandă adezivă, în timp ce al doilea strat se află dedesubtul carcasei pentru a reduce orice sunete sau reverberații nedorite.

Elementele stabilizatoare montate pe placă sunt, de asemenea, lubrifiate la perfecție din fabrică pentru o deplasare mai lină a tastelor, și reduc în mod eficient orice zgomot nedorit. În plus, PCB-ul acestei tastaturi este proiectat să permită instalarea prin înșurubare a unor alte elemente stabilizatoare, dacă utilizatorii doresc înlocuirea celor preinstalate. Astfel, BlackWidow V4 75% oferă o apăsare ușoară și echilibrată a tastelor, care rezonează cu un sunet plin și satisfăcător și oferă o experiență de tastare de neegalat.

Dimensiuni compacte, experiență completă prin Chroma™ RGB

Layout-ul de 75% asigură accesul facil la tastele esențiale, maximizând spațiul dedicat mouse-ului. Încorporat într-o carcasă deosebit de rezistentă confecționată dintr-un aliaj de aluminiu 5052, noul periferic se poate lăuda cu o fiabilitate de neegalat, fără compromisuri de design. Cele două zone de iluminare din partea de jos și tastele iluminate individual se bazează pe tehnologia Razer Chroma RGB™ și completează lista opțiunilor de personalizare.


Caracteristici avansate de gaming

Tasta tip ”roller” cu multiple funcții, alături de tastele media dedicate, le asigură utilizatorilor maximum de confort pentru savurarea divertismentul digital. BlackWidow V4 75% dispune și de caracteristici premium de gaming precum polling rate-ul de 8000Hz, taste liber programabile prin aplicația Razer Synapse, taste Doubleshot ABS, N-key rollover și anti-ghosting.

Conceput și realizat pe baza feedback-ului venit din partea comunității globale, BlackWidow V4 75% este cel mai recent răspuns venit din partea Razer la nevoile gamerilor din toată lumea. Fiecare detaliu al tastaturii este o dovadă a angajamentului Razer de a pune cele mai noi tehnologii inovatoare în mâinile gamerilor.

Cel mai nou membru al popularei game de tastaturi BlackWidow V4, care calcă pe urmele BlackWidow V4 Pro, BlackWidow V4 și BlackWidow V4 X, este un produs reprezentativ pentru angajamentul Razer de a inova. Noul periferic poate fi descris cel mai bine folosind termenii: precizie, calitate și un pic de îndrăzneală.

Pentru mai multe informații despre Razer BlackWidow 75% vizitați pagina Razer.com.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer BlackWidow V4 75%
219,99 Euro MSRP
Disponibil acum pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați

Razer BlackWidow V4 75% White Edition
229,99 Euro MSRP
Disponibil de la mijlocul lunii septembrie pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați

IMAGINI DE PRODUS

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptop-urile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>