Tiberiu Dobre: „Samsung Electronics Romania a vandut peste 100.000 de telefoane pliabile de la prima generatie a seriei Galaxy Z si pana in prezent

9 din 10 români care au în buzunar un telefon pliabil, dețin un model din seria Galaxy Z de la Samsung

Într-o lume în perpetuă transformare, în care tehnologia avansează cu o viteză uluitoare, ne dorim  să nu doar să ținem pasul cu noutățile, ci să inovăm continuu și să le oferim românilor acces la cele mai noi revoluții tehnologice de pe piață. Chiar în primele luni ale acestui an, am asistat la o ascensiune impresionantă a pieței smartphone-urilor din România.

Interesul pentru telefoanele pliabile a crescut considerabil, conducând astfel la o piață cu o treime mai mare decât vânzările înregistrate în aceeași perioadă a anului precedent. Așa se face că românii manifestă din ce în ce mai multă atracție pentru produsele de top, arătându-și disponibilitatea de a investi în tehnologie de vârf, cu specificații și caracteristici avansate.

Din perspectiva valorii, telefoanele de top, vândute la prețuri ce depășesc 600 de euro, reprezintă în prezent aproximativ 61% din totalul pieței locale. Se prognozează că această proporție se va menține constantă până la finalul acestui an.

O categorie în plină evoluție – Peste 100.000 de pliabile Samsung vândute în România

În 2019, Samsung provoca o schimbare semnificativă în industrie prin introducerea dispozitivelor pliabile care au au captat imaginația pasionaților de tehnologie, au redifinit conceptul de design și funcționalitate a smartphone-urilor și au transformat modul în care comunicăm și ne exprimăm. Pe măsură ce tehnologia a evoluat, nevoile și așteptările utilizatorilor s-au schimbat și ele.

Noua serie de telefoane pliabile este rezultatul inovației, dar și al atenției pe care o acordăm clienților noștri și dorințelor lor. Cu fiecare lansare avem grijă ca feedback-ul utilizatorilor să fie integrat în dezvoltarea acestor dispozitive pentru a rafina fiecare aspect care poate contribui la a le oferi o experiență mai bună de la o generație la alta. Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 sunt acum mai rezistente, durabile și menite să fie instrumentele cu care ne putem depăși limitele creativității și productivității.

Telefoanele pliabile Samsung au cucerit rapid piața din România. Flexibilitatea ecranelor lor, performanțele tehnice și camera foto avansată au fost elementele care ne-au atras pe toți. Astfel, nu este de mirare că Samsung Electronics România a vândut peste 100.000 de telefoane pliabile de la prima generație a seriei Galaxy Z și până în prezent.

Revoluție continuă în tehnologie și inovație

Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 au fost prezentate pentru prima dată la nivel global în cadrul evenimentului Unpacked desfășurat în luna iulie în Seul, alături de seria Galaxy Tab S9 și Galaxy Watch6. Cu fiecare produs nou lansat, scopul nostru este același – să venim în sprijinul oamenilor cu soluții inovatoare care să le aducă experiențe intuitive, dar mai ales personalizate, astfel încât să fie cât mai adaptate dorințelor și nevoilor lor. Astfel, Galaxy Tab S9 ne invită să trecem cu ușurință de la gând la creație, aducând în același pachet un ecran captivant, o performanță de lungă durată și un stilou S Pen ideal pentru orice profesionist din domeniile creative. În același timp, Watch6 ne învață cum să avem grijă de sănătatea noastră, cu îndrumări personalizate și un design îmbunătățit.

Când optăm pentru produsele Samsung, nu achiziționăm doar simple gadget-uri. Ne alăturăm unui ecosistem complet, în care fiecare dispozitiv îmbunătățește calitatea vieții noastre, ne ajută să ne atingem obiectivele și să ne bucurăm mai mult de pasiunile noastre. Prin tehnologia oferită de produsele Galaxy, ne propunem să evoluăm constant, să ne depășim chiar și propriile așteptări și să explorăm lumea cu mai multă încredere și ușurință.

Tocmai de aceea, invitația pe care o adresăm este una simplă– Join The Flip Side – descoperiți „de ce”-ul din spatele alegerilor făcute de cei care utilizează deja dispozitivele din seria Galaxy Z și alăturați-vă călătoriei spre inovație și exprimare liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>