Zyxel – premii importante la Network Computing Awards UK 2023

30 august 2023 – Zyxel  Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea sigure și bazate pe cloud, a câștigat două dintre cele mai importante distincții la Network Computing Awards UK 2023. Premiile sunt o recunoaștere a portofoliului său de produse și a brandului Zyxel, care poate oferi cele mai înalte niveluri de performanță, fiabilitate și plus valoare pentru organizațiile clienților de toate dimensiunile.

Platforma de management în cloud, Nebula, a fost numită „Produsul de gestionare a rețelei al anului”, în timp ce XMG1930-30 switch-ul multi-gigabit a fost declarat „Produsul Anului” pentru Infrastructura de Rețea. “După ce a primit premiile pentru al treilea an consecutiv, demonstrează că produsele Zyxel sunt recunoscute în cadrul comunității de rețelistică”, a declarat Crowley Wu, vicepreședinte de vânzări și marketing, Zyxel Networks.

“Suntem onorați să vedem atât Nebula, cât și switch-ul XMG1930-30 recunoscute în cadrul Network Computing Awards. Aceasta este o reflectare a respectului înalt pe care soluțiile Zyxel îl au astăzi, atât de clienții noștri utilizatori finali, cât și de profesioniștii și partenerii din rețea. Am înregistrat o creștere extraordinară cu Nebula, care este acum stabilită ca o platformă de încredere și de gestionare a rețelei pe care MSP-urile pot furniza niveluri excepționale de servicii.” a continuat Crowley Wu.

“Am văzut, de asemenea, un răspuns excelent la XMG1930-30 care, cu suport pentru 24 de porturi 2.5G și șase uplink-uri 10G, și capabilitățile sale “Layer 3 Lite” deschid noi drumuri pe piața IMM-urilor. Deși a fost lansat abia la începutul anului, a devenit deja unul dintre cele mai bine vândute din gama noastră de switch-uri multi-gigabit adaptabile și de înaltă performanță.”

Unul dintre principalele motive pentru succesul Zyxel, a declarat Crowley Wu, este abordarea metodică și fără compromisuri pe care compania o adoptă în cercetarea și dezvoltarea produselor.

“Ascultăm cu atenție opiniile clienților și partenerilor noștri și le introducem direct în procesul nostru de dezvoltare a produselor. Acest lucru, alături de inovația și investițiile pe care le facem pentru a ne asigura că folosim cele mai noi și mai bune tehnologii, înseamnă că soluțiile noastre răspund nevoilor reale, de zi cu zi ale clienților. “

Informații suplimentare despre platforma de gestionare a cloud-ului Nebula, switch-ul XMG1930-30 și gama cuprinzătoare Zyxel de soluții de acces wireless, securitate și infrastructură de rețea sunt disponibile de la companie sau de la oricare dintre partenerii săi autorizați. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.zyxel.com

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>