NOUL RAZER KITSUNE OFERĂ CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ PENTRU JOCURILE DE LUPTE PE PS5® ȘI PE PC

Cu un layout de butoane conceput pentru mișcări precise și echipat cu switch-uri liniare care oferă cel mai bun timp de răspuns, Razer ridică din nou ștacheta când vine vorba de control prin lansarea noului controller optic de tip arcade, dedicat pasionaților de competiții și jucătorilor profesioniști.

BUCUREȘTI, 1 septembrie 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat oficial disponibilitatea Razer Kitsune, primul controller optic de tip arcade din lume ce este echipat în exclusivitate cu butoane. Noul controller este conceput pentru a revoluționa scena de competiții dedicate jocurilor de lupte.

Razer Kitsune rupe tiparele controllerelor tradiționale, combinând satisfacția tactilă oferită de clasicele panouri de control de tip arcade cu cele mai avansate switch-uri optice dezvoltate de Razer. Noul periferic a fost conceput pe baza cererilor exprimate de jucătorii profesioniști și pasionații acestui gen de joc și oferă o precizie incredibilă alături de un control superior, păstrând în același timp un design compact care permite depozitarea și transportul cu ușurință.

“Razer Kitsune este răspunsul nostru la nevoile unice ale jucătorilor profesioniști și pasionaților de jocuri de lupte care participă la competiții,” a declarat Ali Homayounfar, Razer Kitsune Product Lead. “Este un pas revoluționar pe scena controllerelor de gaming. Datorită schemei de control bazată numai pe butoane și a switch-urilor dezvoltate de Razer, Kitsune le permite jucătorilor să efectueze mișcări complexe și să reacționeze mai repede ca oricând. Suntem mândri de Kitsune și de faptul că l-am dezvoltat în colaborare cu cei de la Capcom pentru a ne asigura că este conform cu regulile Capcom Pro Tour.”

Un nou nivel de control datorită celor patru butoane direcționale precise

Prin înlocuirea joystick-urilor tradiționale cu patru butoane direcționale, Razer Kitsune oferă o nouă dimensiune a controlului în jocurile de lupte, reducând considerabil erorile de acționare și permițându-le jucătorilor să execute mai ușor mișcări complexe.

Reacționează cu viteza luminii cu ajutorul switch-urilor optice liniare

Bazat pe switch-urile optice liniare cu profil redus dezvoltate de Razer, care au debutat pe tastatura Razer DeathStalker V2 Pro premiată în multiple rânduri, noul Kitsune oferă un timp de răspuns deosebit de rapid, împreună cu precizia necesară pentru a performa la cel mai înalt nivel pe durata competițiilor și nu numai.

Design compact, ușor de transportat

Urmând tradiția Razer a excelenței ergonomice, noul Kitsune a fost conceput pentru a putea fi depozitat și transportat cu ușurință, având un design subțire și un cablu USB Type C detașabil.

Turnee neîntrerupte datorită Cable Lock și Tournament Lock Switch

Două dintre caracteristicile lui Kitsune, Cable Security Clasp și Tournament Lock Switch, au fost proiectate pentru a elimina riscul unei deconectări accidentale sau acționări eronate în timpul celor mai intense momente. Astfel, jucătorii se pot concentra în totalitate pe lupte.

Personalizare prin placa de aluminiu detașabilă și prin Chroma™ RGB

Echipat cu o placă de aluminiu detașabilă și iluminare Razer Chroma™ RGB, Kitsune nu oferă doar precizie maximă dar și posibilitatea de a personaliza designul controllerului astfel ca acesta să se potrivească cu stilul personal al jucătorilor.

Prin combinarea preciziei desăvârșite cu un timp de răspuns deosebit de rapid, datorat switch-urilor optice liniare, dar și cu un design ce permite ca noul periferic să fie transportat cu ușurință, Kitsune reprezintă noua referință în lumea controllerelor de PS5® și PC.

Pentru mai multe detalii despre Razer Kitsune vizitați pagina Razer.com.

Preț și disponibilitate

Razer Kitsune
349,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore, și în oferta partenerilor autorizați

Razer Kitsune SF6 Chun-Li Edition and Razer Kitsune SF6 Cammy Edition
379,99€ Euro
Disponibil din trimestrul IV 2023.

IMAGINI DE PRODUS

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptop-urile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>