Noutati din domeniul modei

camasi

Fiecare dintre noi ajunge ca in anumite perioade ale vietii sa se confrunte cu o serie de evenimente care mai de care mai importante. Aici ma refer la petreceri de majorat, banchete nunti, botezuri si multe altele care ajung sa se regaseasca in categoria evenimentelor la care nu te poti imbraca oricum. Eu unul ma bucur ca am unul din joburile acelea de tipul office, unde nimanui nu-i pasa de felul in care esti imbracat.

Cel mai adesea aleg sa merg intr-o pereche de pantaloni cat mai comozi si un tricou. Da, practic garderoba mea ajunge sa fie plina de chestii utile dar care ajung sa nu se potriveasca cu evenimentele unde ajungi de cele mai multe ori sa-ti vezi toate rudele si prietenii. O camasa de vara si ceva camasi lungi fashion mai am si eu insa nici una nu mi se pare potrivita pentru evenimentele care stau parca sa ma vaneze anul urmator. Aici ma refer la propria-mi nunta unde sper eu sa arat bine si desigur unde nu ma pot imbraca asa cum poate as vrea – aici referindu-ma la o pereche de pantaloni comozi si un tricou.

Din cauza ca tot ce tine de eleganta, rafinament si actuale tendinte pare sa ma depaseasca am ales sa apelez la specialistii care fac din domeniul fashion un adevarat obiect de activitate profesionala demna de apreciat, mai ales de cei asa mai necunoscatori, ca mine. Astfel l-am contactat cu incredere pe designerul Dragos Prioteasa care detine printre altele si magazinul online www.dragosprioteasa.ro. L-am considerat a fi cel mai potrivit consilier pentru a ma ajuta sa-mi gasesc tinuta perfecta! Dandu-i toate detaliile astept sa vad la ce se va gandi si alege pentru marele eveniment de anul viitor. Pe Dragos l-am primit ca o recomandare de la cativa prieteni care mi-au povestit despre brandul de camasi Dragos Prioteasa. Abia astept sa va spun mai multe detalii despre tinuta aleasa insa pana atunci va trebui sa astept rabdator si de ce nu, sa ma mai pun la curent cu noutatile din domeniul modei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>