Samsung prezintă Galaxy S10: ecran mai mare și mai multe camere Experiențe premium pe un smartphone – odată cu celebrarea a 10 ani de inovații Galaxy

Galaxy S10+ Prism White

Sărbătorind un deceniu de la lansarea primului Galaxy S, Samsung Electronics lansează o nouă linie de smartphone-uri premium: Samsung Galaxy S10. Cu patru dispozitive unice, gama Galaxy S10 este concepută pentru a răspunde nevoilor specifice pieței smartphone-urilor de astăzi, astfel încât consumatorii să se bucure la maximum de telefoanele lor. Fiecare din cele 4 smartphone-uri oferă o experiență demnă de generațiile viitoare în categoriile pe care utilizatorii le consideră cele mai importante: inovații în tehnologia de display, cameră și performanță.

Ca urmare firească a unui deceniu de inovații, Galaxy S10 este proiectat pentru cei care își doresc un smartphone premium, cu performanță puternică, care pregătește terenul pentru următoarea generație de experiențe mobile. Pentru utilizatorii care vor un device excelent când vine vorba de specificații, Galaxy S10+ le punctează cu brio pe toate, de la display, la cameră, performanță. Galaxy S10e este construit pentru cei care își doresc toate specificațiile premium într-un pachet compact, pe un ecran plat. Galaxy S10 5G este creat pentru cei care doresc mult mai mult, mai ales cea mai mare viteză care există și cele mai puternice specificații. Dispunând de noul ecran dinamic AMOLED, cameră de nouă generație și performanță inteligentă, gama Galaxy S10 oferă consumatorilor mai multe opțiuni și stabilește un nou standard pentru smartphone-uri.

“Încă de la lansarea sa în urmă cu zece ani, seria Galaxy S a adus unele dintre primele inovații din industrie, oferind utilizatorilor o experiență incredibilă și libertatea de a alege device-ul potrivit pentru ei. Galaxy S10 a apărut în urma acestei moșteniri și vine cu un ecran și camere excelente, dar și performanță nemaiîntâlnită. Cu patru dispozitive premium, fiecare construit având un anumit tip de utilizator în minte, Samsung are avantajul unui deceniu în care s-a aflat în topul liderilor din tehnologia smartphone-urilor”, a afirmat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

Introducerea ecranului dinamic AMOLED: experiență pe ecran complet cu scaner de amprentă ultrasonic

Galaxy S10 are cel mai bun ecran produs vreodată de Samsung, primul ecran dinamic AMOLED din lume. Fiind primul telefon smartphone certificat HDR10+, ecranul oferă conținut digital viu, o gamă largă de culori pentru imagini dinamice cât mai realiste. Ecranul dinamic AMOLED al lui Galaxy S10 este certificat VDE pentru culori vibrante[1] și oferă un raport de contrast extraordinar pentru un negru mai profund și un alb mai strălucitor[2].

Garantat de DisplayMate, vă veți bucura, de asemenea, de culori excepționale pe un dispozitiv mobil[3] – chiar și în lumina puternică a soarelui. În plus, ecranul dinamic AMOLED reduce lumina albastră prin intermediul ecranului Eye Comfort[4], certificat de TÜV Rheinland, fără a compromite calitatea imaginii sau a adăuga un filtru.

Rezultatul unui proces de inginerie inovatoare, ecranul unic Infinity-O al Galaxy S10 îmbină o serie de senzori cu tehnologia camerei într-un ecran de tip hole-in display – pentru a maximiza proprietățile ecranului și a vă ține departe de distrageri.

Ecranul dinamic AMOLED al Galaxy S10 include, de asemenea, primul scaner de amprente cu ultrasunete încorporat[5], care citește contururile 3D ale amprentei fizice – nu o imagine 2D a acestuia – pentru o îmbunătățire anti-spoofing. Cu prima certificare FIDO Alliance Biometric Component din lume, această autentificare biometrică de următoarea generație oferă securitate de tip seif, pentru a vă menține telefonul în siguranță.

Camera Pro-Grade

Continuând tradiţia Samsung privind supremaţia specificațiilor camerelor, în special Dual Pixel și Dual Aperture, Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto și o inteligență avansată, care face mult mai ușoară surprinderea de fotografii și videoclipuri:

  • Lentile Ultra-Wide: O premieră pentru seria S, Galaxy S10 oferă un obiectiv Ultra-Wide cu un câmp vizual de 123 de grade, similar ochiului uman. Perfect pentru peisaje impresionate, panorame largi, cuprinzând chiar și o întreagă familie în cadru, cu Ultra-Wide Lens veţi fi siguri că puteţi surprinde întreaga scenă de fiecare dată.
  • Înregistrare video de înaltă calitate: Galaxy S10 oferă înregistrare Super Steady cu tehnologie de stabilizare digitală. Fie că dansați la un concert, fie că încercați să înregistrați fiecare detaliu al unei plimbări cu bicicleta, Super Steady vă permite să captați momentele importante. Atât camerele din față, cât și cele din spate pot fotografia la calitate UHD și, pentru prima oară în industrie, camera din spate vă oferă flexibilitatea de a înregistra în HDR10+[6].
  • Camera AI: Galaxy S10 face caracteristicile deja inteligente mai precise, datorită unei unități de procesare neurală (NPU), astfel încât să puteți obține fotografii de calitate ridicată fără a fi nevoie să selectați manual setările avansate ale camerei. Optimizatorul de scenarii poate acum recunoaște și procesa cu mai multă acuratețe scenele suplimentare mulțumită NPU. Cu Shot Suggestion, Galaxy S10 oferă recomandări automate de compoziție, astfel încât să puteți încadra fotografia mai bine ca niciodată.

Funcții inteligente de performanță care vă ajută să obțineți maximul de la telefon

Galaxy S10 are un hardware premium și software bazat pe machine learning. Dispunând de noi capabilități de partajare, performanțe îmbunătățite datorită inteligenței artificiale, precum și Wi-Fi inteligent, Galaxy S10 este cel mai inteligent dispozitiv Samsung.

  • Wireless PowerShare[7]: Samsung introduce Wireless PowerShare pe Galaxy S10, ceea ce face posibilă încărcarea altor dispozitive certificate Qi. Galaxy S10 Wireless PowerShare va încărca dispozitive portabile compatibile. În plus, Galaxy S10 este capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, cu ajutorul Wireless PowerShare, în timp ce este conectat la un încărcător obișnuit, astfel puteți lăsa acasă cel de-al doilea încărcător atunci când călătoriți.
  • Performanță inteligentă: Noul software AI de pe Galaxy S10 optimizează automat bateria, CPU-ul, memoria RAM și chiar temperatura dispozitivului în funcție de modul în care folosiți telefonul, învățând continuu, devenind din ce în ce mai bun. Folosind capabilitățile de inteligență artificială, Galaxy S10 memorează, de asemenea, felul în care folosiți dispozitivul și deschide mult mai repede aplicațiile pe care le utilizați cel mai frecvent.
  • Wi-Fi inteligent: Galaxy S10 vine cu Wi-Fi inteligent, care permite conexiune neîntreruptă și sigură prin comutarea fără întreruperi între Wi-Fi și LTE, precum și alertarea asupra conexiunilor Wi-Fi potențial periculoase. Galaxy S10 acceptă noul standard Wi-Fi 6, ceea ce înseamnă performanță Wi-Fi mai bună atunci când telefonul este conectat la un router compatibil.

O nouă eră a conectivității 5G

La fel ca în cazul 2G, 3G și 4G, Samsung e pionier când vine vorba și de 5G – lucrând cu operatori mari din industrie pentru dezvoltarea și implementarea tehnologiei de rețea 5G. Samsung aduce puterea 5G în mâinile consumatorilor cu Galaxy S10 5G, primul smartphone 5G lansat de Samsung.

Cu Galaxy S10 5G, utilizatorii dintr-o rețea de 5G pot descărca în întregime un sezon al unui show TV în doar câteva minute, pot juca jocuri cu o grafică bogată, pot beneficia de experiențe îmbunătățite VR și AR și pot intra în contact cu familia sau cu prietenii prin apeluri video 4K în timp real. Pentru a profita din plin de conectivitatea 5G, Galaxy S10 5G prezintă cel mai mare ecran din seria Galaxy S, display-ul Infinity-O de 6,7 inci, camera 3D de adâncime pentru captarea imaginilor 3D pentru a activa focalizarea video live și o baterie 4.500mAh cu încărcare super rapidă la 25W.

Cel mai bun standard: fundația Galaxy și ecosistem de nivel următor

Gama Galaxy S10 oferă tot ce v-ați aștepta de la seria Galaxy S și mai mult de atât – inclusiv Fast Wireless Charging 2.0, rezistență la apă și praf IP68[8], procesor de generație următoare și servicii Samsung incluse, precum Bixby, Samsung Health, Samsung Pay și Samsung DeX. Veți primi cea mai mare capacitate de stocare disponibilă pe un dispozitiv Galaxy – Galaxy S10+ vine cu 1TB de stocare încorporată[9] și posibilitatea de a adăuga un microSD de 512GB pentru a obține 1,5TB de memorie[10].

  • Viteză: Galaxy S10 vă permite să accesați Wi-Fi 6[11], care vă oferă acces prioritar de patru ori mai rapid[12] decât alți utilizatori în zone aglomerate, cum ar fi aeroporturile. Experimentați LTE pentru descărcarea și navigarea capabilă de până la 2.0 Gbps, pentru prima dată în industrie[13].
  • Gaming: Proiectat pentru cea mai bună experiență de joc, Galaxy S10 are software-ul de optimizare a performanțelor jocurilor AI și hardware premium, inclusiv Dolby Atmos pentru jocuri și un sistem de răcire. Galaxy S10 este, de asemenea, primul dispozitiv mobil optimizat pentru jocuri create pe platforma Unity.
  • Securitate: Galaxy S10 este construit cu Samsung Knox, precum și un spațiu de stocare securizat, susținut de hardware, care vă ține parolele în siguranță.

Galaxy S10 – disponibilitate și precomandă

Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e vor fi disponibile în nuanțele: Prism White, Prism Black, Green Prism, Blue Prism, Yellow Canary și Flamingo Pink[14]. Galaxy S10+ va fi de asemenea disponibil în două modele noi, ceramice: Ceramic Black și Ceramic White[15].

Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e vor fi disponibile în magazine și online începând cu 8 martie 2019. Precomenzile pentru Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e încep mâine, 21 februarie 2019. Pentru o perioadă limitată, consumatorii care precomandă un Galaxy S10 sau Galaxy S10+ vor primi o pereche de Galaxy Buds gratuit. Ascultați muzica preferată în timp ce vă deplasați și țineți-vă în control obiectivele de fitness din momentul în care puneți mâna pe Galaxy S10, mai devreme decât ceilalți.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com/galaxy.

Galaxy S10 – specificații de gamă

  Galaxy S10e Galaxy S10 Galaxy S10+ Galaxy S10 5G
Display 5.8-inch, Full HD+ Flat Dynamic AMOLED, 19:9 (438ppi)  6.1-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (550ppi)

* Rezoluția prestabilită este Full HD + și poate fi modificată la Quad HD+ (WQHD +) din Setări.

 6.4-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (522ppi)
* Rezoluția prestabilită este Full HD + și poate fi modificată la Quad HD+ (WQHD +) din Setări.
6.7-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (505ppi)

* Rezoluția prestabilită este Full HD + și poate fi modificată la Quad HD+ (WQHD +) din Setări.

*Ecranul măsurat în diagonală drept dreptunghi complet, fără a se ține cont de colțurile rotunjite.
Camera Rear: Dual Camera with OIS
– Wide-angle: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X optical zoom, up to 8X digital zoomFront:
– Selfie: 10MP Dual Pixel AF,  F1.9 (80°)
Rear: Triple Camera with Dual OIS
– Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
– Wide-angle: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoomFront:
– Selfie: 10MP Dual Pixel AF,  F1.9 (80°)
Rear: Triple Camera with Dual OIS
– Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
– Wide-angle: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoomFront: Dual Camera
– Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
– RGB Depth: 8MP FF, F2.2 (90°)
 Rear: Quadruple Camera with Dual OIS

– Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)

– Wide-angle: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)

– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)

– 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoom

– 3D Depth: hQVGA

Front:

– Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)

– 3D Depth: hQVGA

 

Body 69.9 x 142.2 x 7.9mm, 150g 70.4 x 149.9 x 7.8mm, 157g 74.1 x 157.6 x 7.8mm, 175g (Ceramic: 198g) 77.1 x 162.6 x 7.94mm

198g

AP 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

8nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz)

*Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Memory 6GB/8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/256GB
+ MicroSD slot (up to 512GB)
8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB

+ MicroSD slot (up to 512GB)

8GB/12GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB/1TB

+ MicroSD slot (up to 512GB)

8GB +

256GB

(No MicroSD)

*Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.
*Memoria de user este mai mică decât memoria totală din cauza stocării sistemului de operare și a software-ului utilizat pentru a opera caracteristicile dispozitivului. Memoria actuală a userului variază în funcție de operator și se poate modifica după efectuarea actualizărilor software.
SIM Card Single: one Nano SIM and one MicroSD slot (up to 512GB)

Dual(Hybrid): one Nano SIM and one Nano SIM or one MicroSD slot (up to 512GB)

*Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.
*Cardurile MicroSD de vând separat.

1 SIM
Battery[16] 3,100mAh (typical) 3,400mAh (typical) 4,100mAh (typical) 4,500mAh (typical)
Fast Charging compatible on wired and wireless

Improved wireless charging speeds with Fast Wireless Charging 2.0

Wireless PowerShare[17]
* Încărcarea prin cablu este compatibilă cu QC2.0 și AFC.
* Încărcarea fără fir compatibilă cu WPC și PMA.
* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Super Fast Charging compatible on wired with QC2.0, AFC and PD3.0

Fast Charging compatible on wireless
Improved wireless charging speeds with Fast Wireless Charging 2.0

Wireless PowerShare

Sistem de operare Android 9.0 (Pie)
Rețea Enhanced 4×4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20
– 2.0Gbps download, 150Mbps Upload* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.
Enhanced 4×4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20

– 2.0Gbps download, 150Mbps Upload + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G)

* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

– 1.2Gbps Download / 1.2Gbps Upload

* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Galileo și acoperirea BeiDou pot fi limitate.

Plată NFC, MST

*Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Senzori Accelerometer, Barometer, Capacitive Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor Accelerometer, Barometer, Ultrasonic Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor
Autentificare Lock Type: Swipe, Pattern, PIN, Password
Biometric Lock Types: Fingerprints, Face
Audio Stereo speakers and earphones: Sound by AKG

Surround sound with Dolby Atmos technology (Dolby Digital, Dolby Digital Plus included)

Audio Playback Format:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, avantajele, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

[1] Potrivit DisplayMate, luminanța de vârf de până la 1200 nits.

[2] Display-urile lui Galaxy S10e, S10 și S10+ au primit o certificare pentru volumul de culoare mobil 100%, cu un raport de contrast de 2.000.000: 1 de către VDE Germania.

[3] Potrivit DisplayMate, precizia de culoare 0.4 JNCD la gama de culori DCI-P3.

[4] TÜV Rheinland, institut de certificare recunoscut la nivel mondial, a acordat lui Galaxy S10, S10+ și S10e Eye Comfort Certification pe baza capacității sale de a reduce drastic efectele dăunătoare ale luminii albastre. Această certificare poate fi găsită pe www.tuv.com cu ID 1419064785.

[5] Disponibil pe Galaxy S10 și S10 +. Galaxy S10e are un scaner de amprentă amplasat pe butonul de alimentare.

[6] Calitatea înregistrărilor HDR10 + poate varia în funcție de platforma de partajare și de mediul de redare; culoarea HDR10 + este disponibilă numai pe dispozitive sau platforme acceptate.

[7] Wireless PowerShare este limitat la Samsung sau alte smartphone-uri compatibile cu încărcare WPC Qi fără fir, cum ar fi Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 Edge, S7 Active, S6, S6 Edge, S6 Active, Note8, Note FE, Note5 și accesorii Samsung, inclusiv Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch (46/42 mm) și Galaxy Buds. Posibil sa nu funcționeze cu alte accesorii care nu sunt Samsung. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul dvs. de rețea.

[8] Rezistent la apă în până la 1,5 metri adâncime, timp de 30 de minute. Clătiți reziduul / uscați după producerea umezelii. Nu se recomandă utilizarea lui la plajă sau la piscină.

[9] Până la 512GB de stocare suplimentară cu card microSD extern pentru o capacitate maximă de stocare de 1,5TB disponibilă numai pe Galaxy S10+.

[10] Cardul MicroSD este vândut separat. Disponibilitatea depinde de țară și de producător.

[11] Mai rapid decât protocoalele Wi-Fi anterioare. Este posibil ca suportul WI-FI 6 să nu fie disponibil în țara sau regiunea în care locuiți.

[12] Viteza reală poate varia în funcție de țară, transportator și mediul de utilizare.

[13] Poate varia în funcție de țară și transportator.

[14] Modelul și disponibilitatea culorilor pot varia în funcție de țară sau de distribuitor.

[15] Versiunea ceramică este disponibilă numai pe modelele Galaxy S10+ de 8GB / 512GB și 12GB / 1TB.

[16] Typical value tested under third-party lab condition. Rated (minimum) capacity is less. Actual battery life may vary depending on network environment, usage patterns and other factors. For more information, please visit www.samsung.com.

[17] Wireless PowerShare limited to Samsung or other compatible smartphones with WPC Qi wireless charging, such as Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, and Samsung wearable devices including Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch (46/42mm), and Galaxy Buds. May not work with non-Samsung accessories or covers. May affect call reception or data services, depending on your network environment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>