Echipamentele Tenda beneficiaza de pana la 5 ani garantie

Tenda, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente pentru retea, anunta extinderea garantiei pentru dispozitivele din portofoliul sau la 3 ani, respectiv 5 ani. Compania are in portofoliu produse destinate utilizarii casnice, dispozitive pentru birouri, companii mici si medii, dar si solutii profesionale cum ar fi: routere si switch-uri enterprise, access point-uri, echipamente i-Unify, CPE PtP/PtMP, EPON, GPON si ADSL/VDSL.

5 ani garantie pentru switch-urile de business din seriile TEF si TEG

Gama de switch-uri profesionale contine o larga varietate de modele, Gigabit sau Fast Ethernet, cu sau fara PoE, cu sau fara management, inclusiv cu management Layer 3, cu pana la 28 de porturi si este dedicata solutiilor de tip enterprise.

Echipamentele Tenda care beneficiaza de 3 ani garantie sunt urmatoarele: routere, sisteme mesh, range extendere, access points, adaptoare Wi-Fi, powerline, camere IP, prize inteligente, switch-uri pentru birouri mici si echipamente CPE.

O noutate in portofoliul Tenda este sistemul mesh Gigabit Triband AC2100 Nova MW12, care este disponibil in pachete de 1, 2 sau 3 unitati interconectabile si compatibile cu orice alt sistem mesh de la Tenda, precum Nova MW3, Nova MW5 sau Nova MW6. Toate sistemele de tip mesh Tenda sunt extrem de usor de configurat cu ajutorul aplicatiei Tenda WiFi si ofera o acoperire extinsa, de pana la 500mp, fiind ideale pentru locuinte de dimensiuni medii si mari. Dispozitivele Tenda mesh pot fi controlate si prin intermediul Amazon Alexa.

Tenda Beli SP9 este cel mai recent dispozitiv din gama Smart Home, lansat de curand in Romania. Acesta este o priza inteligenta care ofera posibilitatea de monitorizare a consumului de energie electrica si de control la distanta al oricarui dispozitiv conectat la aceasta, atat prin intermediul aplicatiei Tenda WiFi, cat si prin Alexa.

“Prin extinderea garantiei produselor noastre, ne reinnoim promisiunea de a oferi clientilor si partenerilor Tenda dispozitive si solutii performante, fiabile, la preturi cat mai accesibile. Multumim pentru increderea acordata tuturor utilizatorilor de dispozitive Tenda si ne angajam ca si pe viitor sa venim in intampinarea nevoilor de conectivitate si mobilitate pe care acestia le vor avea.” A declarat Yason Si, Balkans Regional Manager Tenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>