Salteaua iubirii

saltea-lovely

Se spune ca patul si masa sunt piesele de mobilier cele mai importante din viata omului. Ele ii marcheza intreaga viata din faza de conceptie, pana la sfarsitul vietii, in timp ce la masa se hraneste si se sfatuieste cu cei dragi sau cu partenerii de afaceri.

Dar paturile nu pot exista fara saltele asa cum un barbat nu poate fi complet fara femeia importanta din viata lui.

Patul matrimonial, centrul de interes al familiilor tinere si locul unde tandretea se manifesta la cote maxime, in cele cu activitate sexuala mai restransa, are nevoie de salteaua iubirii. Saltea Lovely face cuplurile sa-si doreasca sa ajunga cat mai repede in dormitor fiind textura sa este moale si catifelata, un adevarat rasfat pentru corp. Pa acesta saltea oricine se simte rege datorita confortului de care se poate bucura atat in timpul somnului, cat si in timpul momentelor de intimidate sau de odihna

saltea-lovely

Ea este rezistenta la miscari si greutate mentinandu-si aspectul moale si matasos si revenind cu o precizie uimitoare la aspectul de la cumparare.

Trmenul de garantie este 2 ani, iar pretul 1520 de lei si este recomandata paturilor matrimoniale fiindca:

-se adapteaza corpului utilizatorilor, fiiind potrivita si celor slabi si persoanelor cu greutate

-este confortabila si ferma in acelasi timp fiindca are in componenta si plasa de arcuri, dar si straturi de poliuretan

-este prevazuta cu capsule aromate care emit un miros placut, prin urmare inspira cuplurile tinere

-cromatica alb-rosu la care se adauga imprimeul cu inimioare dovedesc eleganta si sunt sugestiv alese, rosul simbolizand iubirea, viata, iar albul puritatea. Dragostea care rodeste intr-o fiinta nevinovata este unul dintre cele mai nobile si pure sentimente.

Salteaua iubirii care contribuie decisiv la consolidarea familiei si parfumeaza dormitorul vostru este disponibila in cel mai bun magazin de profil din tara, Saltele-online.ro.

Comanda se plaseaza in cateva minute, iar produsul este livrat la domiciliu si nu exista altul mai bun pentru patul  celor proaspat casatoriti.

Calitatea si aspectul fac diferenta intre saltelele banale si cea prezentata mai sus.

Una este sa faci dragoste pe o suprafata incomoda care emite mirosuri dizgratioase si alta pe una matasoasa si parfumata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>